[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
我係高登開過 Barber post
完全無人理過我

咩壇黎
adam 間鋪阿fung , 剪得好麻麻
落剪一睇就知無信心, 唔熟手
唔會再去

講真我極度懷疑佢普通剪頭髮斬係新手,我見佢剪個時手都震埋

咁就320$
係咪得佢有吉slot無人book
神奇abc ching
80's barber正面回應
Btw handsome factory 個barber Ming 之前都係係Adam 果度做
剪過LWD 同 9 cut
正唔正宗我唔敢講 但感覺LWD有心d 同埋準時D
9 cut 約左都要等成半個鐘

無得洗頭既barber shop真係唔會去

某地方都無
神奇abc ching
80's barber正面回應

柒少陣啦屌你老母
已經柒完一次依家仲要再繼續柒落去
咁撚厚面皮嘅垃圾MK仔真係第一次見
我係你就返屋企收檔啦
本身同你無冤無仇只係評論你條柒頭個外表
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬

唔撚知佢咁大反應做乜
好似有精神問題咁 佢係fb ig 瘋狂反駁
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬

唔撚知佢咁大反應做乜

垃圾係咁on9啦
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬

唔撚知佢咁大反應做乜

垃圾係咁on9啦

都幾巴閉
放人飛機仲咁串
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬

唔撚知佢咁大反應做乜

成堆人夠話9cut /adam chan個fung 麻麻地啦
又唔見佢地咁大反應咁係到嘈
LWD真心唔錯 本身一路都有係佢到剪開
琴日終於試剪油頭 剪完感覺良好
宜家仲係$118 未加價
最緊要吹得又nice
我都唔明香港啲所謂barber 唔撚識剃鬚叫勿撚barber

十個有九個都係本身做salon,都唔撚係剪沖頭既

市場供求
無計
比我係stylist 都狗衝去barbershop 做
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬

唔撚知佢咁大反應做乜

快撚D繼續回應啦
到時候等睇你成個ig或者Facebook都係你自己係到繼續鬧
之後人地見到間barber咁on9咁小氣都掉頭走
講一句你就咁撚大反應
垃圾小家佬

唔撚知佢咁大反應做乜

快撚D繼續回應啦
到時候等睇你成個ig或者Facebook都係你自己係到繼續鬧

笑撚死我
打開門做生意比人話兩句就扎扎跳
真係垃撚圾

唔撚知佢咁大反應做乜

快撚D繼續回應啦

笑撚死我
真係垃撚圾

推到條垃圾再次覆
本身我只係講一講句野
係你迫我同你玩大佢

唔撚知佢咁大反應做乜

快撚D繼續回應啦

笑撚死我
真係垃撚圾

推到條垃圾再次覆
本身我只係講一講句野
係你迫我同你玩大佢

頭1,2頁有人話佢耍d客態度唔好都已經好撚離譜啦
講真 咁撚大個人出來撈做生意仲係咁撚on9真係抵屌
點知佢又咁care 你講d野 笑撚死我 真係垃圾mk仔

快撚D繼續回應啦

笑撚死我
真係垃撚圾

推到條垃圾再次覆
本身我只係講一講句野
係你迫我同你玩大佢

屌佢都柒到上心口
算數啦
Neighborbarbershop有冇巴打有賽後包膠?

笑撚死我
真係垃撚圾

推到條垃圾再次覆
本身我只係講一講句野
係你迫我同你玩大佢

頭1,2頁有人話佢耍d客態度唔好都已經好撚離譜啦
講真 咁撚大個人出來撈做生意仲係咁撚on9真係抵屌
點知佢又咁care 你講d野 笑撚死我 真係垃圾mk仔

人地d mk仔比人屌至少識收聲潛水
佢仲可以扮惡屌番人轉頭
Neighborbarbershop有冇巴打有賽後包膠?

早一個星期到剪完黎,第一次入barber shop剪,覺得幾好,可能我冇咩要求,係比錢個下有啲赤 始終平時剪開百鬆啲
大家係咪個fade都剃得好高?
我見外國啲人鍾意拎低啲, 有返堆頭髮疏落去
但香港果啲側邊個個都剷到勁高咁

因為亞洲人無鬼佬咁貼呀嗎
亞洲人大部分都會彈起 唔剷高d過一排就會柒撚到

香港人好鍾意鏟到過埋natural hair parting
格硬整個hard part落去
好似咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞