[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
adam 間鋪阿fung , 剪得好麻麻
落剪一睇就知無信心, 唔熟手
唔會再去
我想問呢頭髮隔離剷fade係咪一定去barber shop好啲?但係去到barber唔剪油頭好似好怪但自問唔襯油頭但覺得fade嗰效果好好睇

salon都識剷fade
個個都話lwd 好
但睇ig 啲demo 相
剪得唔太成熟咁, 傾向90後鍾意果啲
9 cut 睇相就正宗好多

當然可能只係啲客要求咁剪
唔會再去

又係你 我係之前個post和應你嗰個
唔會再去

之前off topic
呢到先係講barber
我想問呢頭髮隔離剷fade係咪一定去barber shop好啲?但係去到barber唔剪油頭好似好怪但自問唔襯油頭但覺得fade嗰效果好好睇

可以其他,最好有張相話佢地知個頂點剪
個個都話lwd 好

Agger 界都唔係好識分
個個都話lwd 好

佢好捉到果堆盲跟潮流𡃁仔心態
唔想太老土, 驚個頭型唔夾 etc
似剪開d 日系韓系salon all back, 同樣手法撈落油頭到
唔會再去

之前off topic
呢到先係講barber

其實我都係苦主 之後冇再去

之前off topic
呢到先係講barber

其實我都係苦主 之後冇再去

根本就係普通salon啲stylist
見興油頭就轉工去barber shop亂剪

Fendi好似貴啲

係囉 fendi 貴過thug 喎

佢一開舖果陣$150全套 做到29/12
當promo

咁依家幾錢呀?我見佢好似做緊另一個promotion
btw,有無人係鍾意剪啲球星頭?有咩心得?

一開始拎住Can子張相上去叫個師傅剪
出黎感覺自我良好

Ps 唔是barber shop

死左圖 邊個can子

Emre Can

salon都識剷fade

我之前去salon試過比相 但係硬係無嗰種效果唔通係人嘅問題
個個都話lwd 好

似剪開d 日系韓系salon all back, 同樣手法撈落油頭到

我覺得真係一百蚊貨仔
唔明點解咁多人話好
咩面形比較夾handsome factory ball?新手想試下剪
無修鬚服務都可以叫做barber shop?

我覺得真係一百蚊貨仔
唔明點解咁多人話好

9 cut 都係百幾蚊
但係睇相都幾正宗下
似係果回事

但屯門lwd竟然果間咁多人吹捧
可能佢地唔識揀相up ?
咩面形比較夾handsome factory ball?新手想試下剪

剪過LWD 同 9 cut
正唔正宗我唔敢講 但感覺LWD有心d 同埋準時D
9 cut 約左都要等成半個鐘

無得洗頭既barber shop真係唔會去
唔會再去

講真我極度懷疑佢普通剪頭髮斬係新手,我見佢剪個時手都震埋

無得洗頭既barber shop真係唔會去

9cut 呢方面真係麻麻地, 剪到曉飛都冇用
我都唔明香港啲所謂barber 唔撚識剃鬚叫勿撚barber

十個有九個都係本身做salon,都唔撚係剪沖頭既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞