[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
有冇ching試過宜間

http://instagram.com/blackcatclubbarber

地址都無

Btw我都想知呢間掂唔掂
屯門個間剪好唔好?

自膠

試過呀 ok架

邊間先好個間?
有冇巴打去過元朗1986剪油頭
見佢ig d相剪得幾好,求評價

知唔知咩價錢?

知唔知咩價錢?

好似200樓下,
岩岩搵到佢ig,dannyswork
巴打們睇下啲相

知唔知咩價錢?

好似200樓下,
岩岩搵到佢ig,dannyswork
巴打們睇下啲相

好似剪得唔錯 應該好過9cut [
剪開adam見到樓上d相真係笑撚左出黎 好心d跟風hairstylist返返去salon剪mk頭算啦
Barber shop 係咪通常唔包洗頭

銅鑼灣電業城同葵廣果間唔包

召喚神奇abc巴打

佢改左名?
剪開adam見到樓上d相真係笑撚左出黎 好心d跟風hairstylist返返去salon剪mk頭算啦

有冇人講下59 barber同handsome Factory
有冇人講下59 barber同handsome Factory

59環境好正

有冇人剪過handsomefactory
有無旺角、尖嘴或者新東介紹
見巴打講個啲遠到痴左線
諗住星期六剪完翻屋企拎行李出機場 廢事出咁遠

自己上#1睇
https://youtu.be/jwRQ-hhEfm4
呢間ok

柒到喊😂😂

真心好柒 不過係人問題
https://youtu.be/jwRQ-hhEfm4
呢間ok

柒到喊😂😂

真心好柒 不過係人問題

Adam chan幾好

乜水?有冇介紹

佢咪又係salon 岀身,扮咩barber 姐

Adam係剪得幾好
唔代表剪開Adam特別高尚特別上等

Adam係剪得幾好
唔代表剪開Adam特別高尚特別上等

剪個Adam chan都感覺咁良好真係好好笑
剪開文華東方仲得了既?
其實係咪即係所謂"上海師博"啲剪髮鋪

男人理髮廳
有冇師兄試過西營盤嗰間 black cat club barber shop?謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞