[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
中國人咁少毛搞咁多野做咩

你係中國人,我地係香港人
新東亞 唔錯 好有心機剪 又唔貴 平民價 唔算剪太型,平平實實夠做
過幾日去Neighbor 剪
第一次試barbershop
新東亞 唔錯 好有心機剪 又唔貴 平民價 唔算剪太型,平平實實夠做

我都想去,但又心思思想試下番大大陸試下大陸仔手勢

我都想去,但又心思思想試下番大大陸試下大陸仔手勢

老板好多口水
如果純剷返貼 有無咩平價推薦 一舊左右
有無巴打試過cwb / 中環個間the handsome factory

http://instagram.com/thehandsomefactory
有無barber shop係好似salon咁有洗頭仔洗頭按頭架
有無barber shop係好似salon咁有洗頭仔洗頭按頭架

基本上你唔係gel咗頭去 間間都唔會洗

其實剪前洗 剪後過過水係咪最好

其實剪前洗 剪後過過水係咪最好

個人覺得係
9cut 加到$280喎
仲有幾條新人幫手剪 好撚唔掂

屌佢老母早排新舖搵佢地剪
唔係新仔 剪得幾好
但又係冇洗頭冇沖水
依家仲要加到$280 含得撚啦
有無人試過紅磡上海巴黎理髮店?

唔係新仔 剪得幾好
但又係冇洗頭冇沖水

地舖都無得洗頭咁癲

之前第一次去唔知無得洗頭
Gel左頭去 佢唔知整d咩落去整到個頭濕濕地就照剪
自此無再去過

好中意按頭 但又想去barber

唔係新仔 剪得幾好
但又係冇洗頭冇沖水

地舖都無得洗頭咁癲

自此無再去過

噴水濕下就剪 剪完好多頭髮碎係到

唔係新仔 剪得幾好
但又係冇洗頭冇沖水

地舖都無得洗頭咁癲

自此無再去過

噴水濕下就剪 剪完好多頭髮碎係到

第間試過
一係剪前洗
一係剪完洗
點都洗一次
有冇邊間可以平d淨係修fade
有冇邊間可以平d淨係修fade

北角上海僑冠理髮
Thug依家幾錢左右
Thug依家幾錢左右

Thug依家幾錢左右

唔該晒
係salon做緊學師仔 究竟邊到有得學做barber
唔想撚女人頭
如果而家想剪 剪邊間好?
追左post 之前就話9cut好 而家又話唔得 咁剪邊間好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞