[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
尋日第一次剪油頭試咗愛群
好貴但係幾好服務

係咪仲係四眼肥仔剪 1年前搵佢剪過係幾掂
間barber shop個設計好有王家衛feel

剪要400蚊
好似得佢一個負責剪?
你講新舖?

哇我果時剪好似仲係200幾
有新鋪咩 唔知呀總之細細間的的色色咁好有60年代feel
剪過一排Lwd 剪得唔錯價錢都可接受 但有d遠

今次想試下9cut 巴打們點睇?

最低質係佢 亂咁hard part

條界咁撚樣

條界咁撚樣

試新嘢
尋日第一次剪油頭試咗愛群
好貴但係幾好服務

係咪仲係四眼肥仔剪 1年前搵佢剪過係幾掂
間barber shop個設計好有王家衛feel

剪要400蚊
好似得佢一個負責剪?
你講新舖?

哇我果時剪好似仲係200幾
有新鋪咩 唔知呀總之細細間的的色色咁好有60年代feel

舊舖係巷仔舖,新舖喺茂蘿街

不過佢而家剪新舖嗰邊多
其實一路都想學做barber,但問過幾間香港barber 都唔收學師
其實一路都想學做barber,但問過幾間香港barber 都唔收學師

去外國啦

去外國啦

plan 緊番大陸學 聽d 香港barber 講話去外國學剪鬼佬多 番到來唔太識剪亞洲人 因為鬼佬個頭型好易剪 亞洲人頭型難搞d 所以可能去大陸學
無知一問barber shop淨係會剪油頭

Fringe/buzz cut 都會剪
唔一定pompadour
香港既barber shop有無得好似下面張圖咁整條髮線出黎? 唔係好知點講 可能巴打可以入去個ig望下

9.cut有新鋪
想問barber shop會唔會幫人剪其他髮型例如top knot
剪開salon不過心郁想試下barber啲fading 手勢

喺正人哋salon 隔籬

岩岩去完

岩岩去完

好似有洗頭、有bar位

岩岩去完

好似有洗頭、有bar位

有冇加價?

岩岩去完

好似有洗頭、有bar位

有冇加價?

有洗頭 有個bar位仔 好似舊價 唔記得
油頭, 港島區請問有冇介紹?

岩岩去完

好似有洗頭、有bar位

有冇加價?

我覺得加價係遲早嘅事,我諗佢會加到$200一個頭
再加其他服務

岩岩去完

好似有洗頭、有bar位

有冇加價?

之前剪過葵涌廣場個間,我覺得剪得唔好
想問下大家去返相同既barber,

會唔會搵返相同既人剪返?

岩岩去完

好似有洗頭、有bar位

有冇加價?

我覺得加價係遲早嘅事,我諗佢會加到$200一個頭
再加其他服務

有洗頭好好多 可以返去一試
希望黎緊唔會book完再要鳩等半粒鐘
中國人咁少毛搞咁多野做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞