[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
剪過hair house by Adam Chan
$320 真心正

第一次去應該點約?
同埋剪開邊個 有冇推介

點都剪adam啦
9 cut剪得幾好呀
不過冇得洗頭 佢話就話會清乾淨先gel
事實上唔沖水其實一定成頭頭髮碎
有無9. Cut價錢同評價

尋日諗住去剪見加左價150
不過而家去親都好多人
去之前最後wtsapp佢約時間

剪得幾好架,同埋佢幾好傾

剪過crown nest ball ball 同 9cut cyrus
兩者都

當然9cut 平好多
新界西巴脫毒首選

9 cut, 我覺得係睇barber,我上次Matthew剪,我覺得剪得mama
9 cut剪得幾好呀
不過冇得洗頭 佢話就話會清乾淨先gel
事實上唔沖水其實一定成頭頭髮碎

係,冇得洗頭真係9 kick
80s垃圾黎 狗都唔屌 個barber勁撚串
約好曬時間 我當日準時5:30到
去到佢舖頭 話個客未剪完 叫我行陣先
好啦咁我去行陣 行到大約6:00左右 翻去再望

又答我個客比較麻煩 要剪耐多少少
叫我去食個飯先 預翻7:00左右
食完翻黎就到我

咁我又好撚準時咁翻去啦
翻到去又話未得
仲直接同我講話 等唔等落去你自己諗啦 今日booking好full

咁我再忍多次 諗住再等多陣
反正都岀左黎 當行街姐

點撚知條仆街7:30 send個whatsapp過黎話叫我約過第二日 話就黎收舖 唔想剪到趕頭趕命

又話咩對髮型既質素好重視 驚唔夠時間剪 所以要約過第二日

當堂真係覺得好撚嬲
屌你老母根本無尊重過啲客 我特登搵日岀去銅鑼灣剪頭毛 仲要早成個星期已經約好左
你唔得 無時間又唔一早通知
仲要耍走我幾轉 浪費我時間

各位巴打千其咪去呢間野 直情係貼錢買難受
之後上翻facebook睇 原來呢間西野係慣犯黎
好多人比佢飛機過

請問係邊間

食完翻黎就到我

咁我又好撚準時咁翻去啦
翻到去又話未得
仲直接同我講話 等唔等落去你自己諗啦 今日booking好full

反正都岀左黎 當行街姐

點撚知條仆街7:30 send個whatsapp過黎話叫我約過第二日 話就黎收舖 唔想剪到趕頭趕命

當堂真係覺得好撚嬲
屌你老母根本無尊重過啲客 我特登搵日岀去銅鑼灣剪頭毛 仲要早成個星期已經約好左

好多人比佢飛機過

請問係邊間

890 Brothers Shop ?

尋日諗住去剪見加左價150
不過而家去親都好多人
去之前最後wtsapp佢約時間

剪得幾好架,同埋佢幾好傾

剪過crown nest ball ball 同 9cut cyrus
兩者都

當然9cut 平好多
新界西巴脫毒首選

9 cut, 我覺得係睇barber,我上次Matthew剪,我覺得剪得mama

9 cut 有無 Facebook / IG? Thx
$320 真心正

第一次去應該點約?
同埋剪開邊個 有冇推介

點都剪adam啦

好似full到爆

食完翻黎就到我

咁我又好撚準時咁翻去啦
翻到去又話未得

反正都岀左黎 當行街姐

當堂真係覺得好撚嬲

好多人比佢飛機過

請問係邊間

890 Brothers Shop ?

人地咪講左80s囉 唔係890
屯門同天水圍果兩間

有冇巴打報告

推到有report

屯門果間剪開, 價錢比起出面平
但未試過去出面剪所以比較唔到 不過比起一般Salon細心D
有得修眉同鬚, 但要另外加錢
如果唔係整油頭但係去剃鬍點睇 因為唔識點留好

想剪埋頭髮但係好似好貴
有冇剪過9cut 或者LWD Studio嘅巴打 邊間好啲 有乜評價
咁講其實都係睇個髮型師好唔好既姐
$320 真心正

第一次去應該點約?
同埋剪開邊個 有冇推介

點都剪adam啦

Adam好爆好難約
我跟另一個so far ok
320值得俾

第一次去應該點約?
同埋剪開邊個 有冇推介

點都剪adam啦

Adam好爆好難約
我跟另一個so far ok
320值得俾

Adam好難約 我自己就剪開pong
幾好的 好細心 320蚊收費合理 有心解答你問題

食完翻黎就到我

咁我又好撚準時咁翻去啦
翻到去又話未得

反正都岀左黎 當行街姐

當堂真係覺得好撚嬲

好多人比佢飛機過

個barber mk仔黎
睇佢以前啲相根本就係一個金毛MK

廢物扮高鬥 含撚啦

兩者都

當然9cut 平好多
新界西巴脫毒首選

9 cut 有無 Facebook / IG? Thx

9 cut 有ig, 你可以search

係,髮型師手勢最緊要

係,髮型師手勢最緊要

Barber 手勢應該好過saloon 既
Barber 一日剪十幾個油頭
Saloon 一日剪一個
屯門同天水圍果兩間

有冇巴打報告

推到有report

屯門個間幾銀恤一次
使唔使book咗先
好似唔見有fb/ig
有無人試過 Fendi barbershop? 係觀塘

推到有report

屯門個間幾銀恤一次
使唔使book咗先
好似唔見有fb/ig

屯門個間咩名
有冇剪過9cut 或者LWD Studio嘅巴打 邊間好啲 有乜評價

我剪過 9 cut 手勢係好 但唔知點解我剪開嘅髮形師都冇乜時間觀念 我每次book完果個時間 佢都要我等多個令鐘 但我已經前一日或者兩日book定佢 但永遠好似冇咗回事咁 有兩次直程差d屌柒佢
有冇人剪過Neighbor ??
好唔好?

食完翻黎就到我

咁我又好撚準時咁翻去啦
翻到去又話未得

反正都岀左黎 當行街姐

當堂真係覺得好撚嬲

好多人比佢飛機過

個barber mk仔黎
睇佢以前啲相根本就係一個金毛MK

廢物扮高鬥 含撚啦

未剪過唔知好唔好
不過見佢成日講到自己好有原則
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞