[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
Suggest你第間 屯門間LWD

76以前得呀lok幾好 其他唔撚掂
今日去左試元朗間Loxxx barBer
停post一天有乜用
有冇巴打試過荃灣間band 5 brother
轉咗公司去上環,附近係未得Asylum? 有無巴打剪過或者就腳有其他推介
1)hair house barbershop by adam chan
2)樂道理髮公司
Black rose幾好,keith剪得好好
不過自從轉工唔就腳就好少去了
如果要選Black Rose Thug Don 或 Adam Chan 個Ray Ng, 大家會點排?
selvedge 有邊位 barber 推介
想請教下點解決頭髮生嘅方向問題? 因為如果唔就個生長方向,架硬眉尾位置到分界 (分去左邊,右邊係短果邊), 啲左邊近界啲頭髮就楝起一支支咁
但如果就生長方向嘅話條界就起右眼眉頭唔識點分
另外想問多樣條界放左定右洗唔洗就返自己頭髮個鑽起邊?例如如果個鑽起右邊,條界都應該起右邊
求請教
hair house barbershop by adam chan 除左adam仲有邊個師傅剪得幾好?
老實講Ray好似仲剪得好過Adam
以前一路剪開Adam, 之後約親都話唔得, 後尾轉左Ray
中間剪過一次Adam, 但發覺佢唔知係咪少剪定點好似好生梳麻麻
將軍澳係咪無barbershop?
旺角有無barber shop 推介
有同感師兄。我轉俾阿Zhong剪,覺得好過Adam
Adam 已經移咗民去泰國開舖
係,best wishes to him. 又黃又剪得好
Handsome 工廠 ok ma?
有冇巴打知之前係goodman 既呀lok去左邊呀?
有無人覺得嗰間brothers men 真心好柒
剪過一次 完全格格不入 唔係嗰回事
有冇邊間係黃嘅又剪得好
happy barbershop
想剪buzz cut,港島有無好介紹?
試咗stanley 如人一弓口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞