[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
Buzzcut 係咪可以去barber shop剪?

等睇lok子上來share

如果剪到咁去barber 同速剪都好似冇分別
等share

之前比fung亂鏟outline
依家逼住鏟

outline我都係鐘意keep返原本果條
格梗剷出黎總係覺得怪怪地

我都係
之前9cut Cyrus都好地地
算啦以前搵第二間算
琴日新年前收$180
成頭頭髮碎

Cyrus 係咪帶冷帽開個

outline我都係鐘意keep返原本果條
格梗剷出黎總係覺得怪怪地

我都係
算啦以前搵第二間算
琴日新年前收$180
成頭頭髮碎

係呀 瘦瘦地嘅

我都係
算啦以前搵第二間算
琴日新年前收$180
成頭頭髮碎

係呀 瘦瘦地嘅

我都搵左佢剪
幾好人
Fendi係馬來西亞嗰間開過黎
Fendi係馬來西亞嗰間開過黎

好似係買個名

點為之凹位?

求教

凹位係大概咁樣 唔好再高
但個個人髮線同頭型都唔同 所以用條眉做參考係第個個辦法
條界拉落去額頭盡量唔好掂到條眉

咁樣算唔算係個凹位
過幾日去剪buzzcut 有冇邊間介紹?

求教

咁樣算唔算係個凹位

分得幾好
短果邊係直落
過幾日去剪buzzcut 有冇邊間介紹?

Push
屯門利寶都開左一間barber shop叫港燦
有冇人去過
今日去睇game 見到
有冇人去過
今日去睇game 見到

利寶對面勁多間上海理髮鋪
試果啲好過
有冇人去過
今日去睇game 見到

利寶對面勁多間上海理髮鋪
試果啲好過

睇ig 啲相好似唔係幾得
留名
剩係想修一修個fade 去邊好? 要識剪同平
土瓜灣有冇
土瓜灣有冇

59 咪起土瓜灣,好易認嫁

求教

咁樣算唔算係個凹位

分得幾好
短果邊係直落

自己分完叫佢跟住剪架
[quote][quote][quote]屌晏晝去完9cut
Booked2點 我2點正到咗已經有人剪緊
叫我行多15分鐘 我行咗10分鐘返去諗住企係到等
到最後都係等到2:45先開始剪

本身剪咗兩三次都係Cyrus剪
但係今日又人多所以另一個幫我剪
鏟到好高 今次好失望 唉
而且剪咗side part
感覺唔係好鐘意...

圈住果個位一生少少出嚟就on9

屌 依家生到唔長唔短

日日帶帽都唔係辦法
油頭巴打們覺得我應該剪返留陰髮型等啲短毛生返出黎再剪油頭
定係照去剪油頭 (我驚執唔到又比人鏟撚到個outline好唔自然 )
[quote][quote][quote]屌晏晝去完9cut

感覺唔係好鐘意...

屌 依家生到唔長唔短

日日帶帽都唔係辦法
定係照去剪油頭 (我驚執唔到又比人鏟撚到個outline好唔自然 )

咪再去俾人鏟啦
一係留番長一係全個頭鏟左佢 戴帽

感覺唔係好鐘意...

屌 依家生到唔長唔短

日日帶帽都唔係辦法

咪再去俾人鏟啦
一係留番長一係全個頭鏟左佢 戴帽

全個頭鏟我就唔會喇
好啦決定咗剪返留陰mk頭
呢間唔錯,個師傅我跟左佢好耐
港燦理髮公司76barbershop
屯門青河坊利寶商場1樓95鋪
ig:76barbershop
想問adam chan 除左adam仲有邊個師傅好
黎緊想去剪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞