[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
Freelance 接job 剪油頭

詳情可以tg聯絡了解

歡迎各位巴打試約

Tg: https://t.me/ccc021004

姐係點 上門?

暫時得 荃灣,葵芳,尖沙咀,寶林 四個工作地點

詳情可以tg聯絡了解

歡迎各位巴打試約

姐係點 上門?

師承傳統理髮店。
可以分享作品@tg
歡迎各位巴打試約

詳情可以tg聯絡了解

歡迎各位巴打試約

姐係點 上門?

師承傳統理髮店。
可以分享作品@tg
歡迎各位巴打試約

巴打 唔好介意我直接
睇過你tg作品相
真心一般

詳情可以tg聯絡了解

歡迎各位巴打試約

姐係點 上門?

師承傳統理髮店。
可以分享作品@tg
歡迎各位巴打試約

巴打 唔好介意我直接
睇過你tg作品相
真心一般

多謝你既鞭策 我都會繼續研究落去既
試過Neighborbarbershop 覺得兩側漸變位剪得五好 應該五會再上去
試過Neighborbarbershop 覺得兩側漸變位剪得五好 應該五會再上去

ching 剪邊個c fu?

五你老母

Btw Thug都係漸變位麻麻
唉屌都唔知去邊到剪好

ching 剪邊個c fu?

費事講啦

五你老母

Btw Thug都係漸變位麻麻
唉屌都唔知去邊到剪好

我都揾緊 下次試完新野再話你知
咁都呃到人
外國barbershop 係賣玩full service
基本上必包wet shave, 修眉, massage 甚至做埋spa
香港賣淨玩clean cut
只係變左一間唔識剪其他髮型同做頭髮護理嘅saloon

最醒係你

言下之意係你本身知但係都要俾通常三倍價錢去享受偷工減料嘅service?
定係你可以指出我講錯左邊到?

又唔可咁講
中環大把 full service barber 但千幾蚊落樓
拆返開剪個頭幾舊佢其實又冇收貴你
講真亞洲人鬚又少毛又少 shave 乜鳩丫
上次我走左去 gentlemens tonic 比人串冇鬚就咪撚留啦
fendi,thug,LWD, neighbor 呢4間巴打會點排?
請問而家adam係咪只做舊客,唔接新客?
個人最鍾意 neighbor
280/洗剪造型 啲人超好,有免費酒水又間嘢啲Design又靚(唔係全白扮pro嗰種 )

雖然係比其他店可能係細啲得三個位又成日full booking,walk in 根本係冇可能剪到,但勝在真係剪得好,啲手勢又啱我個髮型

利申:一有大日子都會去剪一次

neighbor instergream:
https://www.instagram.com/neighborbarbershop/
最近聽巴打推介去左一次thug同一次neighbor ,之前去開舊愛群同新東亞,不過neighbor只試過一位c fu.

因每個月都要剪,錢都係個幾大因素,其中三間應該都唔會太差,我個人覺得愛群剪得靚過thug,不過愛群明顯貴,新東亜比顯平,我個人就麻麻地佢嘅成品,不過間間cfu都nice👍🏻👍🏻Overall 我自己個人排就neighbor >thug>愛群>新東亜

Neighbors 280,剪得幾好,環境最好,可打機飲嘢😅Thug平幾十,剪得唔錯,環境尚可,
愛群未去過新舖,但主要價錢的太貴了,非必要都唔考慮了,不過佢係剪得靚同有心機👍🏻
新東亜就勝在平同唔使book,不過成品比其他就差啲了。

以上只代表個人感受,人人感受唔同,不能一概而論
neighbor洗頭個位唔太舒服

巴打話可以飲野係指佢個櫃D可樂?

係呀😅
最近剪過blackcat 個barber 都幾好傾幾nice
又真係幾有心幫你就住你d 髮質髮形問題諗
不過就未有得洗頭
但個barber 講佢話泥緊將會裝洗頭位 希望快d 有啦
我都係去開adam度剪, 本來諗住book adam, full到癲
最尾搵左zhong剪, 都ok既, 一路keep住搵佢
睇啲巴打對Neighbors評價唔錯,下個禮拜著返套中學校服去剪先。

係呀😅

蝕左無飲
LWD而家做緊幾錢?
想問下港島有冇邊間可以修埋眉?
係金鐘番工想收工去
大家係咪唔會gel頭去剪
其實有冇話咩頭型同髮質先可以剪?
好怕剪埋d自己唔岩既頭

Neighbor Barber 減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞