[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike
有冇師兄試過西營盤嗰間 black cat club barber shop?謝謝

雖然好近,但睇啲相唔係好敢試
有冇師兄試過西營盤嗰間 black cat club barber shop?謝謝

雖然好近,但睇啲相唔係好敢試

試下啦
Barber shop 係咪通常唔包洗頭

點會

你gel到行一行去 佢都要洗一洗先啦

葵廣個間無
葵廣9cut加到180蚊啦

抄Jack Daniel?
9.cut加到180
9.cut加到180

無得洗頭130都俾多佢
早2日經過銅鑼灣近大坑
唔記得名
有冇巴打知?個間ok嗎?
冇既話中區或者九龍有冇推介
剪開adam見到樓上d相真係笑撚左出黎 好心d跟風hairstylist返返去salon剪mk頭算啦

佢咪又係salon 岀身,扮咩barber 姐

Adam係剪得幾好
唔代表剪開Adam特別高尚特別上等

剪個Adam chan都感覺咁良好真係好好笑
剪開文華東方仲得了既?

我覺得kelvin 剪得好啲,佢真係有心機
文華都係7百幾姐,book 埋房剃埋鬚先3千蚊,大把有錢佬比得起
大麗雅都係兩舊水剪個頭,幾多有錢佬起果到剪

我覺得人夾人既姐,個人衰去邊剪都衰嫁啦
唔代表十皮野剪個頭會靚仔左
lm

呢個係乜春嘢剪法嚟?有冇名堂?

Drake頭

9cut harry porter cut

型得滯
9cut ig d caption真係好難頂
自己讚自己剪出黎wonderful beautiful cool awesome handsome
9cut ig d caption真係好難頂
自己讚自己剪出黎wonderful beautiful cool awesome handsome

Hi poly鏗

型得滯

呢d 係skin head ,但果條野唔識欣賞

Drake頭

聽講銅鑼灣有間叫mens bash
有無ching 有賽後報告?
聽講銅鑼灣有間叫mens bash
有無ching 有賽後報告?

睇ig麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞