[油頭撚]香港Barber Shop整合

799 回覆
22 Like 3 Dislike

下次剪low fade 再等 鄧不利多評價

你條界應該下移少少番去個凹位到最自然
不過而家都ok
我上面錯誤示範果張係出自一間你去過既barber shop

我大概知 咁細份果邊咪好細舊 好似91 分界?

係架
不過你可以留番長梳番37
如果分得太高會少左可塑性
不過講到尾都係個人喜好

不過而家都ok

係架
不過講到尾都係個人喜好

我有少少想剪短佢 唔再side part

係架
不過講到尾都係個人喜好

唔留埋個冬天佢?

係架
不過講到尾都係個人喜好

唔留埋個冬天佢?

最後都會留,我諗啲客都想見到我side part

不過而家都ok

係架
不過講到尾都係個人喜好

今日去左幫襯你
多謝介紹

唔留埋個冬天佢?

剪短左點做生招牌
今日剪完Fendi ,個人覺得師傅手勢好同埋佢幫你諗點剪 唔洗煩
係貴少少但係值
另外試過兩次neighbor 唔係個個師傅都剪得好同埋貴 勝在環境舒服
剷得高先好睇喎

對我黎講我真係唔太鍾意
因為我個樣好惡

我都唔鍾意
前幾頁有段片
個model 比人fade 到勁高

係架
不過講到尾都係個人喜好

今日去左幫襯你
多謝介紹

感謝! 最近好忙 無太多時間介紹

相?

佢ig大把啦 偶像派髮油店老闆

做咩咁講我老公

佢ig大把啦 偶像派髮油店老闆

做咩咁講我老公

你老公係80s mk仔
剪過荷蘭schorem
手勢一流

香港人見露額就叫哂all back架啦
但人地鬼佬玩side part都唔會鏟到咁高 剪到咁短
而係將長既頭髮就咁分開再梳貼
即係咁

剪到好似樓上咁既話根本限死哂髮型變化

哇屌
呢隻型

點解香港剪油頭一定兩邊剷咁高?
潮流?

界完條坑剪完果陣好睇掛(自以為好睇)
又或者學c朗

c朗咁撚型都
剷得高先好睇喎

對我黎講我真係唔太鍾意
因為我個樣好惡

我都唔鍾意
前幾頁有段片
個model 比人fade 到勁高

奈何真係多數髮型師都鍾意咁幫人剪

哇屌
呢隻型

點解香港剪油頭一定兩邊剷咁高?
潮流?

又或者學c朗

c朗咁撚型都

個樣型
個hard part係頭頂中間真係唔識欣賞
豬腦都好睇過佢

又或者學c朗

c朗咁撚型都

個樣型
個hard part係頭頂中間真係唔識欣賞
豬腦都好睇過佢

想像c朗整豬腦既髮型
btw,整c朗個頭有無乜重點注意?

唔留埋個冬天佢?

想見到你光頭 可唔可以鏟?
不過你剪短係諗住點 有冇圖?
個個都話lwd 好
但睇ig 啲demo 相
剪得唔太成熟咁, 傾向90後鍾意果啲
9 cut 睇相就正宗好多

當然可能只係啲客要求咁剪

睇完9cut IG 個個一L樣
似盲跟多個剪油頭
個個都話lwd 好
但睇ig 啲demo 相
剪得唔太成熟咁, 傾向90後鍾意果啲
9 cut 睇相就正宗好多

當然可能只係啲客要求咁剪

睇完9cut IG 個個一L樣
似盲跟多個剪油頭

倒模咁剪
潮流
準備剪短 太煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞