[惡濕居下] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (14)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
岩岩見到grant stone 有幾款減價
岩碼既好似不妨一試

https://grantstoneboot.com/collections/discontinued-style

新鞋落地
徐時?
Ching要學下擦鞋了
Vass
小弟仲練習緊
有時覺得,自己每落一層蠟嘅時候好似都會將上一層溶咗,結果落幾多層都似乎冇乜分別,唔知係啲蠟太濕定係力道問題
順便問吓,Saphir隻mirror gloss wax買唔買得過呢?定係同金標Plat de Luxe差唔多?

連開兩對
哩對你點買到
用buyippee代運
我無睇錯哩對應該唔係COLOUR 8黎架?
個邊有朋友幫到手買?
係color 8嚟,只不過我擺喺窗邊曬咗半年所以淺色咗
同B+M買嘅,用代運運番嚟
唔怪得咁鬼紅,我以為係RAVELLO
Ravello嗰對我都排咗兩年幾,都唔知幾時有
基本上有咩新特別野都係IG 個班大客買晒, 無啦啦CITY SHOES 又WHISKEY TANKER 又新顏色SHELL JUMPER, 又RAVELLO JUMPER 我都睇化左轉買CJ
有冇等d蠟乾左先

冇買過 兩隻都做到鏡面 貴咁多好似冇乜需要買
所以TSM都算係咁,肯施捨對whiskey lwb俾我呢啲新客
可能真係未乾得切 下次試吓等耐啲先
mirror gloss wax快D起鏡,無乜大需要,你學好點刷先啦!
買咗三年都未著
TSM算好,排就有
我都睇化轉左其他廠,用Garnet Shell
謝蛋爺賜教
係咪join T&L GMTO?
L&T先啱
喵,同埋都幾中意Full Strap Pattern再Mix咁Causal既色
有冇人聽過TLB? 之前Skoak話有mystery maker,好多人估係TLB,之後我上網睇下,啲鞋又幾靚仔,但styleforum完全冇人討論過個brand....

有冇巴打試過?皮質素同造功如何?
Hi咁多位巴打
追左post咁耐第一次留言

最近上官網買左對C&J handgrade
但係左腳內則腳踭位有好大條摺痕
覺得都幾明顯下
我想問下呢個係唔係嚴重到可以退貨換過對嘅程度?

左腳

右腳
傻啦,common野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞