[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
新手
會去睇下未必買
去大阪住心齋橋,無乜時間慢慢行,要重點出擊,各巴打有無建議去邊度睇好?
隔離崛江都有好幾間專門店,warehouse / 豬仔 / 桃太郎 / UES
新手入坑 過幾多排會去東京 想買條入門日牛玩下 有冇邊到係必去?
巴打又點睇 Japan Blue Jeans 依個牌子
性價比唔錯 我都有件vest
呢個袋重唔重?
終於運到

JBJ 性價比幾好
無上嚟一個星期因為去左深山浸溫泉。 今日去左兒島 。
上次差唔多去曬
第一次著真心舒服 但夏天真係好熱
有冇薄版?

Soulive patch work 野良着
Soulive denim ninja pants
Graph Zero Henley tee
Momotaro Kojima edition
Vintage Big Mac Overall
Blue Trick Sashiko vest
襟立製帽所 報童帽
Big John 雜物
Edwin 鬆弛熊

其實兒島幾好行,正嘅反而唔係大牌,係d 細舖。
紅巴你件barbour bedale 係classic果隻定slim fit果隻

宜家倫敦旅行中 買左件bedale深綠色 諗住返去換返olive 但係size果度你係買岩岩fit身 定鬆身 ?
猶豫應該買咩size 36岩岩fit身 38就鬆啲 36香港凍起凍上黎打兩件底又好似太緊 紅巴你多數幾凍既時候著?
我係classic 果件。 size 36. 要低過15 度先會著。
巴打好高大?最後買咗咩size?
如果諗住香港着當overcoat就要38, 鬆D先夠位
當overcoat 要38 .... 36 會緊
宜家呢件38 會返去換色要睇下換唔換碼 我178 75kg
178 75kg.... 應該38 la .... 36 會緊

因為想搵個類似容量嘅袋去backpack旅行用,pack嘢果陣放入大背囊到埗先拎出嚟
好快又推一個Po
soulive 幾正, 之前係大阪東京唔識係邊搵
呢個袋
無間隔 得三粒扣
條帶好長無得較

諗清楚啊巴打~
新post 已開! 巴打繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞