[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
我有件tcb type1係t back
Nice, LVC Type 1 ... 恭喜入坑
第一次買原色牛 起日本買左條桃太郎 有無巴打講下應該大約點操
日日著得架啦,唔洗特別理佢
上網睇有啲又話用熱水退漿又啲又話凍水 其實應該用邊隻 買左3修都唔知點著得切
咁你條牛退咗漿未先
我自己用開凍水,不過我唔知凍水熱水有咩分別。
但小心水太熱搞到皮牌縮到變形。
感謝巴打 第一次去日本買牛 發現佢地好好服務 即場幫我改褲 又幫我揾唔同款比我試 買完仲有個牛仔布袋送 服務一流
唔知係到問岩唔岩 如果想買wtaps 有無代購推介
桃太郎幫你改可能係onewash黎
如果係出陣系列既話 全部都one washed 嫁 唔洗再退漿
我都唔知呀 佢幫我cut左少少走 唔cut就真係好長 買左兩條0105sp 加條0905bp 想買0705sp都無size
唔又唔洗理咁多了
想請問一下,香港邊度可以幫人改牛仔褲車線係整到鎖鏈腳?
我去開tst Jeans House, 快靚正。

T5 都得,但要等幾日
NW Works
NW Works Kelvin超快手
想問下高腰/High Rise牛除左LVC 44/47 501外,重有邊隻選擇?朋友提過Freewheelers Vanishing West 601XX,但既然係跟47501型,好似買返47501要White Oak有意思點
之前拎過條褲俾佢改,改完覺得好過 Jeanshouse
以後有褲都會拎去佢度改
可以睇埋Jelado 條44
牛仔褸深藍定淺藍型d?
both 都型

我自己like 淺
最好深藍淺藍各一
方便襯衫
我覺得深jacket 可以著深or 淺jeans .... 淺jacket 只可以著淺jeans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞