[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
我肚臍落一寸31,55501著30岩岩好。
若干尺寸同個全牛皮既bleu de chauffe比
係輕d既~
55我記得坐圍較大rise低可以買細,47預到true size會唔會緊?

我個filson 就黎穿
我想問邊度可以補?
入過一布一皮 BDC 一太大一太細
依家用懶鬼 Frank clegg tote bag 多
佢既size 亞洲人好難carry
細size好睇d ,但又放唔到d咩

Btw ig d鬼佬襯得好好睇
但又咁講 filson 都係太大
但我覺得d款亞洲人易d carry到
㗎仔韓仔勁多人用
不過都可係係相對平少少啦
Filson 大?
唔係下化
filson tote都唔係好大啫
同frank clegg tote差唔多啫
根本唔大
除非生得好細粒

係冇想像中咁耐用
係囉好睇 proportion 真係 original briefcase都覺得大
我覺得幾襟用
個tote bag用咗4年都冇爛
呢個真
佢嘅briefcase就真係大

巴打有冇買frank clegg 嘅briefcase?
諗緊買個平啲嘅computer briefcase 定買english briefcase好
我用緊兩年半左右
開始穿
上面果張相
佢個 zip top briefcase睇圖幾正,但a記冇入,得computer定 bound edge嗰款唔敢上網買
a記得 computer
上身又好似麻麻哋
分享下新買嘅夏天袋仔 slow
千零蚊
幾底屌
Filson size 好好喎
抵屌呀 細細個 又輕
個袋好鬼搶手 好快就冇晒
件膽200
件M65 980 (Small, Short, dated 1984)
好唔好用?
未用
不過感覺幾好
個扣嗰度有粒鈕 唔洗好似filson咁
每次開個袋都要鬆開個帶
都算多compartments
整體感覺唔錯
巴打 Gurkhar 褲有冇推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞