[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
新帖留名
巴打又放毒
我幫你要左佢

Free Rage呢個袋唔錯,大細岩岩好擺到13吋MacBook
一定係好貴,但真係好正。
hahahaha ok .... 未scare die me ge
想問下牛牛褸, 除左三大(Levi’s, Lee, Wrangler), 有咩brands 嘅原版vintage 係值得入手?

如 PC, Big Smith, Montgomery Ward, Roebucks 果d
人在台北
除左take 5, us country, a room model, 仲有咩鋪可以行下? 悶到發瘋
睇年代細節condition 多過睇brand.
Travis Vintage & Used Clothing
Banana Cats
Snow Peak HQ Lounge
Barbour
i see i see !!!
樓主你個桃太郎
即係? 樣衰?
好吸引 喺邊度入手
我係南青山間專門店買。 我知denimio 都有,仲有藍色。

分享下...如無意外應該係二戰時期瑞典軍袋
個袋啲圖案幾過癮,不過我想搵個簡潔啲
我係Brut clothing 個page 都見到好多軍袋,唔算好貴,幾吸引
呢個袋今日去Luddite見到,一見就愛上
上回講起袋,除左Filson (我有四個) ,我基本上只用Tote bag ...

我有4個tote bags

樓主你個桃太郎
即係? 樣衰?
好吸引 喺邊度入手

個pherrow 正 係邊入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞