[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
已經捐左好多啦,捐到人地救世軍經理認得我
當然亦因我成日去尋寶
香港有冇地方賣frost river shell bag 想睇下實物
兩樣野嚟架喎
點2樣野法?
我都考慮過差唔多同一個問題
古着levis定全新warehouse
結果買咗古着+全新lvc各一

好正 新玩具
我都好like PBJ ....
我26.5..
可能呢世淨係得Nudie同APC係咁著
而家操緊Oni,要擺個褲頭落熱水浸完之後帶皮帶先唔會sir落黎
我27添
之前一直27,買左條N&F skinny guy先知腰瘦髀大著唔到,想放都唔知點好
我26.5..
可能呢世淨係得Nudie同APC係
而家操緊Oni,要擺個褲頭落熱水浸完之後帶皮帶先唔會sir落黎
岩岩度左,實腰26.5-27,褲腰28-28.5,咁搞係咪買原牛買返28由佢縮算
點解唔係計cm
有時啲brand個腰圍一樣但cm都會唔一樣
btw你個實腰係指肚臍個圈定盆骨
cm照乘返2.54,就咁睇都係實圍72-75會安全
算了聽日去試下Freewheelers Vanishing West 1947睇下點,定邊度有LVC試
pbj個天然藍染好靚
雖然都唔夠之前n&f個個靚但當時無入手到而家好後悔
肚臍,通常d褲都係落左去盆骨先實,變左Mid rise變Lowrise
我都係 我盆骨位先得76cm 30左右 我全部褲都唔理cutting卡係盆骨就算
都係因為之前整衫師傅一句條褲跌落去Tuck唔好衫,先醒起有問題,而想搵High Rise/Waist褲

我得72-73先麻煩,唔上唔落,唔同上面26-27腰巴打直接買APC Nudie,有選擇就頭痛
我用緊
魚蛋兄,你呢碌咩來架?! 牛仔布你都入一碌?
Tellason覆今年有27" 14.75oz Ladbroke Grove 出,有無興趣
561?562?
睇左上身size,想買561
不了 仲有成4,5條日牛沒著過
又應承咗同女朋友一人一條japan blue jeans鬥多貓鬚
原來我實腰都係得26.7
但我褲腰有30
牛仔布囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞