[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
皮嘅話 我鍾意斯文啲嘅款
會揀frank clegg
我起碼有兩件shirts, 一件tee 係mic

pherrows 就一件CPO, 兩件tee 係mic

好正
應該會買一條
新model? 上年條 dd1004xx 我都有入
限量版 dd1003sxx?
上 warehouse 官網睇,個袋花唔係好似張圖咁完整
dd1003sxx
應該呢一兩個月內先出貨
個袋花印上去
唔知佢係咪刻意做到條條出黎既效果唔一樣
官網果條係印到luk luk地色 可能又怕俾人告掛
我上面張相係0308拎過黎
http://store0308.com/shopdetail/000000003207/
Levi's官網type 2要around 3k
抵唔抵屌?
t5入咗件 orgueil 藍染henley tee
em .... 我係日本買嘅二手係$800 有找。
呀係喎,sorry ... 我件係日製
好想即刻沖去課金
官網有咩抵唔抵
正價黎

上個月啱啱買左件type 1正價$3500
再入多件1880 jacket九成新古着$1400
both made in usa
我都有1880, 我覺得係唯一有可能夏天著到嘅denim jacket ... 雖然都係熱。
係薄好多
好在我揸老電
夜晚揸車時可以着住擋下風

巴打應該有玩皮褸?
有一件lewis
不過隔山買牛造細左
只係冬天着過幾次
魚蛋巴打,法蘭恤都有得訂做??
我就決定課金架啦。 有無巴打洗過知縮得勁唔勁?
我琴晚凌晨bid 輸左件40’s Montgomery Ward 101 Jacket .... 輸左百幾蚊,已經係我第三次輸

唔開心!
係臨完之前
出你心目中最高價
咁就bid唔到都唔洗嬲
都係,但最後差好少錢總係銀住銀住。

等下次啦。
佢可能心目中個價高你幾千呢
好講彩數嘅
我自己bid野都係抱住唔得就下次嘅心態
都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞