[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (5)

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
我以為classic 果啲都係全部英國製
我係想搵High Rise為主,度返自己d Gurkhar同最Fit既短褲,以我70-72cm腰,Rise起碼有27.5-28.5cm,11寸先抓得實,都預左要好Retro Fit先得

不過email問左Hinoya,佢地介紹隻SUGAR CANE 14oz. DENIM STANDARD 1966MODEL SC42966 睇數字都好Perfect

本來睇隻SUGAR CANE × Mr.Freedom MFSC(Sportsman) Made in U.S.A. NOS 12oz. DENIM CALIFORNIAN Lot.654 就無曬碼了
介唔介意講牌子全名 google5到!
two cats brand
google search tcb jeans
條u記原色牛幾年洗得一次 但好似同一般嘅操唔同 冇貓鬚 得一撻撻甩咗嘅藍色
巴打點睇
無知一問
條帶長度係咪adjustable
睇相睇唔出
無得較 仲要好撚長
我學佢d相咁綁起
我係短撚
Hinoya 會咁好心機介紹俾你
不過間野幾有heart
有自家牌子 又多其他品牌
我都一年幫襯幾次
我打日文同畀曬度尺佢,我都突左佢星期日覆

佢地重有介紹Warehouse 1000系
tcb 岩岩出左 新色未染色牛仔布
你條邊度造架,我條日本製有貓鬚喎
好似米色咁?
通常唔得,因為部車車唔到咁厚.
如果得,整件sack jacket 都幾好

唔係講denim 係講indigo dying 嘅history

Muji 賣$400 .... 上網只有$200 免運
岩岩試左Resolute 710但得27,緊到叫救命,Rise亦唔夠高,都係睇Denime 66同Mister Freedom算了
買mister freedom
如果想操牛,直腳,各師兄有乜推介?係邊買?
不了,畀我搵到舊版Denime 66XX,重有條Tellason Sheffield來緊,夠啦

雖然Mister Freedom 654係好正
66XX Rise 應該都唔高喎
舊Cut好似係中高約10.5",如果都有差距先再諗Mister Freedom
有無人有madness 啲軍褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞