羅傑斯:會為BNO力爭居英權

397 回覆
305 Like 13 Dislike
你計少左
渣住BC個D

你班BNO撚死撚開啦
嘉喜嘉老母比狗屌
嘉喜嘉老母比狗屌
嘉喜嘉老母比狗屌
梁振英一家OK呀!

還有周融?
Don't think so - have a look at the thread below -

BNO與其去做慈母 不如加入英軍

https://lihkg.com/thread/422251/page/1
保障持有人在香港和英國公民一樣保護 - BN(O) passport holders, like British Citizens, are already entitled to consular protection by HMG outside of China and the UK.
要你交英國稅, 大把人都唔肯
Basic rate 20%, and then 40% 60%
- the highest income tax band in the UK is 'only' 45%, not 60%!

https://www.gov.uk/income-tax-rates
好似唔係喎…

如果你響中國或者香港犯法(由其政治),係當中國公民
未必,關係係對等,如果真係要你按正式公民咁交稅,咁倒轉來講你必需承認呢個人係正式本土公民,咁同時間應該有同等福利
台灣嗰本無戸藉護照唔係隨時去到台灣就可以拎返居留?
好似唔係喎…

如果你響中國或者香港犯法(由其政治),係當中國公民
- Please read my first reply carefully -

BN(O) passport holders, like British Citizens, are already entitled to consular protection by HMG outside of China and the UK.

未必,關係係對等,如果真係要你按正式公民咁交稅,咁倒轉來講你必需承認呢個人係正式本土公民,咁同時間應該有同等福利 - what about people working in the UK under the Tier 5 Working Holiday visa? Should they be treated as the same as British Citizens in the UK because they pay UK taxes?
Don't think so. According to the link below -

台灣嗰本無戸藉護照唔係隨時去到台灣就可以拎返居留? - You need to apply for permission before arriving in Taiwan -

The permission is valid for three months.

You can extent your stay only once inside Taiwan.

You can stay in Taiwan for a maximum of 180 days.

https://www.taiwanembassy.org/uschi/post/153.html

If a ROC national without Taiwan household registration wishes to return to live in Taiwan, he will need to fulfil certain conditions -

https://www.immigration.gov.tw/ct.asp?xItem=1088342&ctNode=30066&mp=1
欠香港殖民地公投自決
欠香港人一個身份
1983年前香港人CUKC身份同BC係完全冇分別,係83年後強行修改國籍法令香港人失去應有的身份
咪又係唔識英文嘅大學生
欠香港殖民地公投自決 - first of all, the UK very rarely gave people in the colonies a chance to vote for independence in a referendum. The main problem for Hong Kong was that the New Territories were leased from China for 99 years in 1898. If you lease a house from someone, you will need to return it back to the owner when the lease finishes.

1983年前香港人CUKC身份同BC係完全冇分別 - that is not 100% correct. The UK government used the Commonwealth Immigration Act 1962 to introduce immigration controls for CUKCs from outside of the UK. CUKC born in the UK or have a CUKC passport issued in the UK were not subject to UK immigration control.

https://en.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_Immigrants_Act_1962
唔係喎老友,完全概念唔同架野

你講果D係明買明賣果種,但而家個情況係本應按理呢條路響到,但佢單方面落閘啊,你連比人簡都無得簡
英國人其實當初係想咁架(有錯請指正)
1. 續約繼續管理香港(用盡方法出古惑,但中共唔肯)
2. 真係分界,即界街以南繼續管治(唔可行)
3. 誘導香港人強烈反對,甚至自行獨立(咁樣就迫要同英國保持住某種關係,繼續cap水)

第一行唔通,行第二都唔得,本來一招一拍兩散出第三,不過最後都係唔得
1. 鄧小平講到明你一獨立即打你(你要記住呢個係鄧小平,真係上個戰場,真係共產主義果D人 ,講得出做得到果隻),對英國來講將會total lost(一定守唔到加生意都無埋)
2. 當時大部份人都覺得回歸係理所當然

所以你話英國人欠香港人自決就唔係好正確,只可以話英國人再一次將殖民地平民放棄來換取利益,另外,如果回歸唔係響1997而係推遲20年,按現時形勢就真係會完全唔同(美國同歐洲肯定會介入攞利益,到時大陸受唔受到又係一個問題)
呢個夢發得太大
個主席仲無料過老彭

一般市民只有真係開戰時
拎住BNO入去先
因為人道問題有機會留底
其實英國人欠香港d咩
講真你企係英國人立場你都覺得香港人係蝗蟲喇
英國將香港發展成咁已經係一個好負責任嘅宗主國
欠香港殖民地公投自決
欠香港人一個身份
1983年前香港人CUKC身份同BC係完全冇分別,係83年後強行修改國籍法令香港人失去應有的身份
英國人其實當初係想咁架(有錯請指正)
1. 續約繼續管理香港(用盡方法出古惑,但中共唔肯)
2. 真係分界,即界街以南繼續管治(唔可行)
3. 誘導香港人強烈反對,甚至自行獨立(咁樣就迫要同英國保持住某種關係,繼續cap水)

第一行唔通,行第二都唔得,本來一招一拍兩散出第三,不過最後都係唔得
1. 鄧小平講到明你一獨立即打你(你要記住呢個係鄧小平,真係上個戰場,真係共產主義果D人 ,講得出做得到果隻),對英國來講將會total lost(一定守唔到加生意都無埋)
2. 當時大部份人都覺得回歸係理所當然

所以你話英國人欠香港人自決就唔係好正確,只可以話英國人再一次將殖民地平民放棄來換取利益,另外,如果回歸唔係響1997而係推遲20年,按現時形勢就真係會完全唔同(美國同歐洲肯定會介入攞利益,到時大陸受唔受到又係一個問題)

咩呀麥理浩嗰陣鄧小平都講明要全面收回香港㗎啦

中英談判嗰陣有三招:1)淨係還租界;2)以主權換治權,啫係英國管治,中國主權;3)全面還香港,但為英國爭取最大利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞