羅傑斯:會為BNO力爭居英權

397 回覆
305 Like 13 Dislike
人地拎 bno 返深圳過關咋,你唔好難為人啦
又到打飛機時間
睇啲傻閪唱淡好撚好笑
自己無份就要踩人兩腳先開心
都多謝佢嘅
但如果我係英國人都唔會支持啦
唔係踩。係連登仔睇得太天真

老實講。俾居留權 即係同 香港每日150名額 本質上一樣
香港人嘅 西面 投訴 懶高尚 嘅性格
去到外國地方 同 大陸人嚟香港 都係一樣

利申。自己有bno
老實講 我係英國人都唔會支持
其實多條路走永遠都係好事,爭取唔到都係無變je
留係香港真係貪做二等公民咩

BNO唔系一個資格
BNO系一個承諾
當日有申請就有
冇申清就唔會有
喺香港做支那二等公民
系你老母
有d傻9真係on99

拎每日150個同bno比 用下個豬腦諗下有冇問題

第一,bno個總數只會減唔會加,計埋有冇八百萬人?點同支那蝗蟲國日日十幾億人都有資格申請黎香港

第二,你認為bno假設平到權有資格申請居留權,乜英國政府同賣港政府一樣無條件俾人過去?留意返分分鐘最後可能係bno有資格申請居留權但唔一定批你

d人成日吹bno平居英權就係蝗蟲係咪佢自己黎自支那蝗蟲國?
就講就出現了. No I’m replying to the one I quoted, not asking you or anyone to help any others, enjoy your internet time
無論爭唔爭取到 將呢個議題帶出嚟 比多啲人知係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞