羅傑斯:會為BNO力爭居英權

397 回覆
305 Like 13 Dislike
無得上網/慢到pk應該無人想去
人地狗黎
緊係過海關
狗都有護照
怪唔之得俾人當假護照啦
又係條傻尻嘉喜嘉
坦白講我相信大多數人只係想有個長長久久可以安居樂業既地方 , 開荒其實都唔係咩問題 , 60-70年代比人賣豬仔既港人都係開荒牛啦 , 依家一樣生活得好地地
贊成
推,都算係一條出路
利伸:冇BNO
又係呢隻五毛
但好少可JR,dewi,人見人愛,優美開始唔一齊入黎圍爐
多謝哂啲五毛狗賊推post
五毛愈反愈係好野
五毛越反越係正確
話要乜乜大學果d我屌你老母啦
呢啲post最多嘢講嗰啲一係5毛,一係酸葡萄。

5毛一向pk,唔使多講。但係啲酸葡萄真係無厘頭,如果班BNO真係走得嘅話,少咗人喺度爭飯食,爭屋住咪仲好,應該拍L埋手掌至啱。

而且而家無人話佢一定掂要買定機票,咪由得人煲住水先囉,成日阿支阿jor撥冷水把L咩。
個條三嘉一定係酸,得兩老有,自己就怪阿媽唔早D生佢出黎獻世
搞到得廁所板用
用左bno 兩年幾, 乜事都冇
5毛多到
真係支持既,諗下現實世界有乜可以做,係連登 up 兩句作用是零

利申, 用緊 bno 路路暢通
我真係好撚驚驚呀,假護照呀,收監呀,我以後唔敢喇。

係咪要咁先安樂?
成個傻閪咁撚樣,我係要用,你吹呀??你阻撚到我用呀?你越多嗲就用多幾次,你吹撚漲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞