羅傑斯:會為BNO力爭居英權

397 回覆
305 Like 13 Dislike
冇可能...
精神食糧bno
BNO平權
世界末日
雲加落台

邊樣會發生先
仲有中共倒台
我一直講緊3粒星居民不代表中國籍, 你條死傻仔就話回港證與回鄉證撈亂晒, 話你on9怕你嬲你捐返入去你老母個閪窿到喇,當你冇生存果係呢個星球上
但移民議題在現時的英國社會不受歡迎且具爭議性,故此英國政府賦予BNO居英權的可能性很低。
BNO平權
中共倒台
樓價下跌
講支爆都講左幾年
要審查就唔係平權
係放寬移民
上面講左
單單限制證明到既工作經驗少過一定年期無資格轉藉就夠
同可以用資產唔可以低過某值做限制都得
可以禁止無生產力既廢青廢中去做蝗蟲
一定要禁止香港廢人
啱 所以我幾時都反對難民同平權呢啲政策
有能者自然合到條件 免費收番黎既一定有部份廢人
佢到時可以做好多行政手段拖住班人(如前所講每年比少數額你居留),加上好似先前所講:相信絕大部份人根本無意去英國定居,甚至可以交埋稅都唔去,但前提係必需要和英國公民受到架保障同待遇睇齊(保障持有人在香港和英國公民一樣保護),咁已經比大部份人接受
其實同英國爭取可以點做, 勇武唔可行
要你交英國稅, 大把人都唔肯
Basic rate 20%, and then 40% 60%
佢算唔算係英國左膠
自己睇翻喇眼殘, 死全家喇屌你老母捐返入去你閪窿到喇,大把南亞大把鬼佬有三粒星喇唔通又係中國人,睇黎你老母個閪窿比支那狗屌得多,咪點生得出你呢智障出黎
想當年舊登支爆兄日日貼支爆新聞貼到個term起朵都未爆煲 希望佢有生之年真係睇到支爆啦
講中共? 你老母比共狗出晒血喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞