香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS

1001 回覆
2540 Like 48 Dislike
LF2, 熱血物語呢啲經典舊GAME都係咁出現
支持
幫推
畫氣,玩法都有d似dragon crown
老實講 我覺得遊戲自己特色就冇乜
不過可以試下加入連線
同埋一d hard core 玩法
好似dark souls咁整個體力系統 攻擊,格檔,都會扣氣
btw支持 出係switch 唔太貴都會買
1 on 1 的話要考慮,因為平衡度的工作量比想像中嚴重,需要待平衡度足夠的時候再加入
一MAN BAND朋友揮手
巴打好勁
好有心,多謝你為你嘅想法堅持
真心佩服
巴打1個人工餘時間整好勁,支持你丫。睇片覺得連combo會係好爽既1樣野黎
唔知講咩好,都打句支持先
Lm
想問巴打combo system會唔會有1個reward system係後面?例如combo到5下就加5%攻擊,再多就再加攻擊力%同加乘時間sth like that? 又或者多d eq跌,回血咁
推推
支持
如果參展後有人投資
要你換過晒啲人物/背景
Billy巴接唔接受?
我會想出左佢先
了左件心事
如果是垃圾,我是很想知在那一方面?
我不介意,反正習慣被嘲笑,但需要進步

十分多謝各位巴打支持,已準備就緒開始作戰了
一個人做還是有好多缺陷,而且在遊戲開售的時候,別人不會因為是一個人做而去購買。我也經常提醒自己不要有任何期望。

我沒有想過要賺大錢或者什麼,我只是想完成一件自己原來咁多年以來一直想做的事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞