香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS

1001 回覆
2540 Like 48 Dislike
打爆機有無得用Eva
你地真係咁鐘意 Eva ? 但而家我仲忙緊更新同 switch 既提交,我會很認真考慮一下
巴打加油,而家先見到呢個post,爬完文,覺得你好勁,遊戲受唔受歡迎都好,我地一班香港人一定會支持返自己人,加油
鍾意 Eva Erik都要
3年ft寫呢隻game?

謝謝巴打的鼓勵 !!
其實玩完之後真心覺得畫面太靚
反而好似冇乜玩街機個種feel
所以可能畫面做返以前個種起哂格仲正d
剛剛發現給負評的那個人 ... 有古怪

好不安
其實原本想整 Pixel art 風格
後來發現很難實行(我唔識畫), 返而自己網上買 model 返黎砌然後自己苦練燈光之類反而仲可行
可能佢係扮 Youtuber 呃 Key, 或者經由其他 Media 拎返黎之後派 ... (老實真係好難避)
仲有最恐怖既係, 個 account 一隻 Game 都未買過.
我仲未搵到有設定可以咁做 ...
我再搵搵先.

我唯一諗到既係會唔會係某間中國發行商做的好事 ...
剛剛搵到 report link, 已 reported. 希望可以趕走佢啦
我一睇就知咩事已report
Billy叔叔 試吓搵網站報導吓
或者同網上銷售商搞吓bundle之類

慢慢黎
lm支持本土,希望你成功
其實在上個月都發晒了, 因為 Steam Store 遊戲已經氾濫的關係, 已經很少有回音 ...
現在唯有在明天處理好所有 Console platform 的問題後, 由頭再發過試試.

Bundle 應該到最後才能用.
因為這會對其他已買的玩家不公平.
感謝你

我會幫手推吓
非常感謝您 !!
期待x1 版早日上架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞