香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS

1001 回覆
2540 Like 48 Dislike
頭兩年有full time返工/返學?
會係switch買,加油
pish
同細個玩個隻無個性戰隊D畫風差唔多
full time 返工,以前本身係識 programming,
但係後期轉左做 *nix , 不過其實兩者都有幫助
programming 要花時間 pickup 返, 同埋返工時一有時間就會偷偷地睇點整.
同埋有少少屎忽撞棍,前年讀 Degree 果時咁岩又學左
少少 max, maya 同 After effect, 對內裡的 particle 學習十分有幫助

就唯獨淨係唔識畫畫 ...
支持
巴打加油
留名支持
話說我好鍾意indie game
洞窟物語同廢都物語係我至愛
推 推 推
拜一拜先一個人做
full time 返工,以前本身係識 programming,
但係後期轉左做 *nix , 不過其實兩者都有幫助
programming 要花時間 pickup 返, 同埋返工時一有時間就會偷偷地睇點整.
同埋有少少屎忽撞棍,前年讀 Degree 果時咁岩又學左
少少 max, maya 同 After effect, 對內裡的 particle 學習十分有幫助

就唯獨淨係唔識畫畫 ...

巴打數理勁唔勁?
全部唔勁.

我以前其實係一個讀書唔成的廢青
英文差,普通話差
前兩年先叫做完成其中一個心願拎左 degree

利申 38 歲了
仲要會考得 4 分,果時 IVE 什麼的全部唔收我
支持
出左會買黎玩支持下
計我話你係好撚勁
成績唔係全部
你有心去追夢仲做埋已經勁過好多人
加油
Push
樓主好勁
正評支持
佩服你
成敗唔係最重要
同意
推,真心勁!
支持你呀巴打 加油
諗返起你之前d first draft真係 可以行到呢步真係好厲害

因為有好多人想圓夢都唔得 又或者係係香港唔敢追夢
BTW 我一定買steam版黎支持你
唔貴就steam買返隻擺
上左架就單聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞