香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS

1001 回覆
2540 Like 48 Dislike
巴打好野,btw 有無機會出到dnf咁?
G 持 !
加油
會唔會有coop?
柒左無爬文....
Btw xbox one 幾時上架?
其實都有諗過參考(雖然我未玩過),
但係到最後發現一個人係好難兼顧到咁大量既數據.
所以到最後唯有刪除這個部份.

其實果時真係好肉赤

如果可以有下一集或者自己可以有能力請到人幫手既話, 會再考慮看看.
Xbox one 既版本開發暫時停左, 因為想先集中做 Switch 同 Steam 的上架準備.
還有這兩個月開始力不從心, 想先休息一下.

之後會盡快進行開發, 希望不會遲太久.
都理解,始終資金問題,不過我相信你有心搞既話放上去kickstarter搞集資唔知有無機
1個人真係能力有限,再唔係試下搞手機市場?好似成本可以再低d
等呢隻搞掂晒之後如果情況許可的話可以考慮.
但係, 都要同老婆交待.

佢都陪左我捱窮好耐, 都唔想佢咁辛苦, 如果今次唔得我真係都要打返工.

這是老年人的悲哀啊.
加油
switch 有得買一定支持
好好陪吓老婆啦
香港地仲肯陪你為事業忍耐捱窮嘅女人唔多
我想問下steam 寫住本地連機,會唔會有online 連機?

唔係既話好難吸引人coop 合作
我好想加, 但好抱歉以我一個人既力量同埋以現今階段能力真係無能為力.
動作遊戲對連線的要求十分高.

不過在做好各版本後我再努力研究看看

加油 巴打,因為得本地coop 好難食埋coop game 果浸,我同fd 都好鍾意coop 但要約到出黎同台打機真係好難,所以如果有埋online coop 實會多好多人玩
今晚遊戲要上架啦,好緊張 😭😭
pish
等夠鐘即買即玩
Google Search 裡面一早已經有破解版了
不過我發現佢地比較喜歡手遊 KOF 的無限連技玩法.

所以結論係跟本無得驚 ......
Steam 玩咗先 之後其他版本都買一份

可能送幾份俾朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞