香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS

1001 回覆
2540 Like 48 Dislike
最憎人玩破解版

支持巴打
好多indie 排晒隊等出閘
好難排到靚檔期 有得揀係人都避sale

定價方面,樓主都解釋咗
佢唔想賣隻遊戲俾中國發行商
佢有佢嘅堅持

老老實實,香港人消費模式
習慣睇品牌效應

麥記投共賣黑心肉一樣年賺到笑
街坊食肆執吓執吓又少幾間

Ubi賣啲屎都幾十萬人早半年預訂
EA一年400蚊賣轉會名單同新波衫咪一樣好賣
喺香港有牌子就贏
Indie 難做係好正常
剛剛支持咗一隻..........
呢排掛住睇波, 遲咗入手.........
支持 巴打~~~
真係咪鬼理果D 贏國論壇, 唔好太上心~~
已買
巴打幫手寫個review 啦
同埋去Store page幫手加tag 等多啲人search到隻遊戲
唔該晒
買左steam 版, 但我應該只會玩switch版 快d 出switch版
可能我打機廢
卡左係第三關
同埋有d位打極都打唔到
謝謝您巴打!!
之前在另一個國內 Page 度有人打上二星評價, 令遊戲的平均分處於低分狀態
但是在遊戲上架後有人低調地打上五星

中國這個市場太難預料,都係唔好理佢比較好
謝謝您!!
係咪無用連段?
唔用連段後期會好難的
出switch版必買支持
我都係,經常掉道具嘅方向錯哂,企位唔啱,自己打唔中人就俾人打中
但係幾好玩。
自己都讀緊遊戲
完全明白一個人做隻Game有幾困難!
巴打加油 支持
推推推
就快推爆
老實講 買少隻Ubi EA嘅垃圾
已經可以支持5隻本土獨立作品
謝謝巴打們的支持!
遊戲太 Hardcore, 有好多人退款 ...

有成 10% 退款率 ...
都係果句.....

幾時有xbox One版
Billy叔可以開新post
已開

香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS (2)
https://lihkg.com/thread/714137/page/1?ref=ios
仲整緊
個 Xbox Live 次次都要轉上機先試到,要多 d 時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞