香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS

1001 回覆
2540 Like 48 Dislike
岩岩玩左幾關,有D意見

1) 奔跑速度太快,降低30-50%可能會好D

2)欠缺扣血嘅解圍技

3)加入→X指令=普攻最後一擊or吹飛攻擊

其實如果出技好似 電精 出技方式,D技會易出好多
幾時出Switch 呀
一個人
佩服
橫向冇感覺,幫推
加油
向邊到睇
出完無耐就 Summer Sale ...

我完了
google search 自己隻 game ...
大半版都係破解版

3DM 果度仲要係極度差評

我完了,唔比錢仲要係咁
幫推
GG死左架喇
一人
啱先steam見到隻game
一上連登就發現原來係港產indie game
瞓醒買黎支持下先
唔好理果個閪論壇啦
佢哋零成本去玩遊戲
唔會明白背後付出多少
你同蝗蟲講道理?佢地只係無文化嘅害蟲
唔好為咗佢地而失落
破解代表你嘅遊戲有吸引力
要相信自己,如果俾班低等生物否定咗自己
好唔值得呀

連登會撐你
正所謂有賭未為輸
男人只要仲有一日丁丁,都未輸
仲可以賭丁丁,

所以唔好放棄
有巴打撐你
點解一隻少人識既game都仲會有大半係破解版?
係咪有人日日睇住steam破解所有新上架遊戲
巴打唔洗理班支那生番 就算世紀大作 佢地都一樣理直氣壯玩開心版 根本就係賤種黎
Support
加油
有無ps版消息
謝謝各位 !!!

這幾天有如過山車一樣, 有人呃 key 派 / 賣, 又有一大堆盜版.
但係尋晚又有訪問好開心.

不過可能之前太勞累, 排山倒海而來的事件不能太反應到過來.
可能我需要休息幾天, 之後再更新遊戲.

我要向您們請幾天假了. 謝謝您們 !!!

先附上某國內評測:
我很清楚,现在的世道坚持搞硬派游戏不是光说说就行的。我并不否认开发者的热情与毅力,反而我很欣赏这一点,所以当我决定给游戏打出两星的时候,我心里很矛盾。

世界上有两种人比较可爱:一种是知道努力并不一定能成功所以就不去努力的人,另一种则是坚信努力一定可以成功而不懂取舍的人。

即使他们这么做一定都有自己的理由,我甚至也能理解他们,但是这不能改变事实。

我不是很清楚现在这个即将上架的作品在开发者心中究竟到了怎样的高度,可是既然准备拿出来卖钱,那么还请务必尊重玩家(和你自己的血汗)。

我之前在尼尔的那篇评测文章里说过,我讨厌尼尔,恰恰是因为游戏本身强烈自我叙事感,根本没有尊重玩家的意思。既然连观众都不尊重,那观众也没必要尊重你。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞