[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
咁 就咁睇呢到點都超過800的 除非你話你有好門路啫
新手入門 轉食煙油
見好多fd都話買renova zero
我見網上評價都唔差

請問有無熟手既青 介紹一下
或者有無其他仲好d既選擇
如果啲油係滿嘅都值400啦 仲有5個tank
800邊買到...
雖然佢係教壞人
但香港ibuprofen 都part 1 啦
有冇Ching 知香港係邊到買油可以加sweet,本身去開 the vape shop, 點知佢近排話冇貨
仲有邊樹有茶韻。。。牛牛話冇貨

點解叉完電 入完油
一吸就閃紅燈
有無巴打知咩問題
買左支3丁凍頂桂花有冇人岩。。。唔岩吃

留個tg,平讓,用左1ml左右
有冇ching 用過ovns cookie?
之前玩過smok alien 漏油同太煩要換太多野,放棄左玩vape
最近換左juul 感覺良好,希望會keep住買到pod
想買部調壓,覺得e家個支唔太出味

voopoo drag2 點睇?佢部alpha zip 好靚。。。。

定買返d大牌子vaporesso個d
我之前買過novo用咗一日就打柴 dum撚左佢啦個嘢壞咗
用咗半年呢隻smok infinix完全冇問題 6mg 尼古丁煙油 煙都戒撚埋 真心正一個星期rewick一兩次
aegis mini好唔好?
新手仲做緊research 想聽下巴打意見
鬼佬話好野黎,但我唔鐘意個樣
巴打仲有乜野口味既油介紹下
主打golden tobacco戒煙一撚流左邊數過去第三支係薄荷都幾正唔會太牙膏味 最尾嗰支係爆谷味屎忽痕走去買難食到嘔電

想問運唔運到vaporizer黎香港
香港果d食水太深
爆谷味超多人推喎係咪巴打唔鐘意甜油

利申未試過
想問下香港有冇邊到有juul買?
6mg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞