[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
機械颪桿,bf mod ,調壓都有
想平收陪出60w以下既機
成日出現check atomizer係咩事?
已經拆過出黎抹過幾次 都係反覆出現 仲有咩原因
如果淨係玩0mg 只吸入口入面唔吸入肺會唔會出唔到味?
正常嚟講唔會,但我唔知你味蕾響邊
請問煙油個隻同iqos有咩分別?
係對身體影響方面
巴打講緊iqos mesh?
有冇咩vape 啱平玩
上vape shop,hk 搵唔到你地講既al85同V8
https://t.me/vapelyfehk

可以介紹下
退坑 留返小小其他清哂
800 全部帶走 不散放

漏左支
全部油有一半以上
部分有7 8成滿

放一部百鬼夜行。全新未拆封。最大可以開到200W
TG:https://t.me/A_Fung84
新手岩岩開始玩
想問下會唔會吸入肺到?
好似好多水蒸氣入左肺咁
各位點睇zero pod
個價好吸引 d review都唔錯
想入手用黎戒煙
白痴問題。。上網睇youtube睇中左支野叫

daone barrel 

公司名daonetw

上星期比哂錢買左10幾個coil加支野,今日同我講唔運得,香港唔入口得呢d野架咩
想請教下 如果Juul帶入境會唔會犯法
以我認知,
冇法例限制尼古丁產品入境,除非數量大到明顯非自用。
當然俾人查就要認係含尼古丁的產品,海關唔係on9的,我估唔會有問題,有都係掉左你而已。
你唔好教壞人啦, part 1 poison 啊
搵倒既資訊全部都係講買賣,并冇個人使用,我自己帶就冇出過問題,我只帶幾粒,海關問過一次,當普通煙咁放行了。
Btw,好可能只係我好彩,建議唔好帶,食少d唔會死,奶一次野會影響一世出入境的。
仲有個極保險方法,就係行申報通道入香港,同海關講唔知入唔入得,得幾粒自用,唔俾過只會掉左你,唔會出事。
800蚊賤賣可惜想轉vgod pro mech 2 唔係都接收你set野
有小朋友唔會再係屋企食
淨係部VV pulse同霧化器都回本 諗諗佢
留tg先
邊到值800
淨係部機我都買650 用過兩次
不過可能擺多兩日就比我老婆扔了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞