[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
新手想問下應該去邊買機好
比個fd水左我入坑 心思思想試下
佢推薦我買vgod pro 150
想問巴打呢部機好唔好?
https://noash.co/a/l/tw/
同埋呢間野可唔可信
樓上我有部機放,岩可以平啲比你
幾好既,但係價錢貴同埋要另外買tank.
新手第一部vape可以試下smok,Vandy Vape, kangertech果類既kit set
紅盤頭 依部叫咩?
太約一星期左右~
要咁密
其實就因人而異既,粒芯用得愈奈啲vape就愈淡~
比如我用緊粒.4 ohm 60watt既coil,一日150-200 puff到..我最盡一個半星期就換.
吸到啪啪聲正唔正常?
可以個coil/cotton燒左, juice 入左中間個airflow.
可以試下效細啲個watt數
可能*
ok thx 都冇咩事了 係試過1,2次

新手入門買咗幾油試玩
暫時開咗元素檸檬同蘋果都好正
吾好買元素橙 大伏
唔*
暫時試咗還可以有d二寶果汁糖feel
有冇人知深圳個電子煙展有冇得現場買飛
新手想問係咪隻隻電子煙油都有3mg尼古丁?
唔係 有冇尼古丁既油
因為香港買有尼古丁油係犯法
就係想揾redbull味 0mg,淘寶揾極隻隻都3mg
巴打我有0 mg Red Bull juice, dm我~~
唔識點dm, telegram ?
小弟用呢隻 半機械 Stabilized Wooden Fossil Semi Mechanical Box Mod 可以玩到0.06ohm 配邊個頭好
新手用緊Kangertech Togo mini
想請教下有咩進階級好介紹
暫時覺得revenger 幾好

另外係Thevapestore 買開
雖然價格有回贈 但小數怕長計
有冇咩鋪平得黎又多款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞