[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
以我所知,機身本身應該冇問題
煙油有丁就唔得
而且空運嚴過陸運
上次買方舟雲老闆都話要7枝(1kg)先方便直送香港,如果唔係都係運去大陸集運再到香港
利申只係過一次,請其他有經驗巴打補充
另外有冇巴打有regulated squonk mod可以推薦?
最好香港買到,同最好單電 (雙電我見有geekvape athena但係好大部
我睇過應該有pulse bf 80w同RSQ 80w 香港都好似有得賣
淘寶好多都係mech squonk
霧化器我果d全部都好易撞爆
所以完全放棄帶去旅行
有無人想要百鬼主機連2粒大猩猩電 淘左番黎用過一次唔係幾岩用$550  https://t.me/canaan1108
有無人食過flevo ?
最近買左個單發rta, 但係食唔夠一日就變糊或者burnt 0.6ohm 開20watt
究竟係太細watt定棉唔夠
用緊Vaporesso Target Mini
想問一吓換個霧化器口感會唔會好D?
連唔連霧化器?
Hi

我都係新手,就咁好難睇,咩型號?

參考下https://v.qq.com/x/page/h05420v05kr.html
Joyetech Riftcore Duo 有冇人用過?
見唔洗換coil好似好方便
細watt只會令油霧化得唔完全 唔會burnt
有機會太少棉導油跟唔切 或者棉太多太實導油導得唔好 有冇相睇下?
唔好意思 入左pulse 80w了
請問呢到有有冇用berserker mtl rda既巴打
我入左隻番黎但無論點set都都覺得冇味
用佢原裝果條得頭一啖有味
自已用24ga ka1 8 wrap 由10w到40w都好淡
已經用細airflow+盡量壓底coil
食物及衛生局今年6月向立法會提議修例,會規管電子煙、加熱煙及其他新煙草產品,但並非全面禁制,即引起醫學界和教育界反彈。消息指,星期三(10日)特首林鄭月娥宣讀的《施政報告》,會公布全面立法禁止電子煙和加熱煙等新興煙產品
影響煙草商生意及冇稅收就禁,DKLM
😭
玩完了
我用VAPE戒煙,以後煙油點算,係咪要依家入定大量貨

真心請教,我之後淘寶捉到係煙油會點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞