[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
出街方唔方便?
會唔會漏油?
岩岩開左箱 billow x
個人實體鍾意最下面個部 冇咁大部
啪啪聲係好大聲?
都幾大聲...

我諗緊係咪好似樓上巴打咁講
係個化油器入咗空氣所以d油會彈嘅聲....定係有個加熱器有問題
係短路果d 聲
睇你想拿黎做咩 以上嘅機都足夠日常使用有凸
依家啲機保護功能都差不多 揀個靚靚仔仔 自己鍾意就得
不過留意返第一部係單電機 續航能力會比雙電機差 不過好處係會比較輕
玩tricks 大煙雙電機會好啲
油都要睇下邊間舖 我相信有啲舖嘅貨源同淘寶一樣
利申:香港鋪頭同淘寶都買過油
有可能係冷凝液滴咗落個coil到搞到啪一聲
應該唔係短路個啲聲
你search下電子煙炸油 睇下因為有好多原因導致
Tarot nano?上面有巴打提過下

有冇巴打試過
新手想問
我每次吸嘅時候,喉嚨都唔係咁舒服,好似有嘢kick係個喉嚨咁,痕痕地搞到好想咳
咁樣嘅情況,係啲油問題定部機有嘢可以set好啲,定還是我唔習慣?
細部,出街方便
我用nautilus 2用得比較小電可以頂一日
如果你用原裝veco tank又大用量應該頂唔到一日
出街差電慢到嘔(千其唔好用快叉)
原裝veco tank唔漏幾好用,coil都算襟用
所以我覺得$475呢講中用量買得過,好睇嘛
總之你唔介意電池既問題(冇得換電/用得快又差得慢)就我都覺得都好用既
有可能d油霧化得唔夠 亦都有機會你唔慣 搵個你最適合嘅w數
好,我試試 唔該哂
食開電子煙既人係咪會食唔慣iqos?唔小心見到有個試味大會有啲想去😂😂😂
https://www.facebook.com/187849085098075/posts/317960015420314/
有冇爸打都有興趣?
有無巴打試過係淘寶訂vitaful?
個賣家話唔可以直接寄香港,我諗緊用轉運寄落黎好唔好
不嬲都係集運落香港 好想係外國買油
用番官方集運果啲都okay?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞