[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
我爬左好耐文 我新手想入手玩
咁應該入手咩機抵玩?
我睇到前幾個Post有推介
但花多眼亂 又有分牌子又幾多W咁
我唔係好睇得明邊款打邊款
求巴打絲打們解答
首先睇下巴打筆直有幾多,之後就係睇樣.因為功能上真係好少分別(mod). 大路牌子我會推薦smok同vaporesso!
巴打加我tg tg傾
賤價賣近全新 新手套裝

https://t.me/username878

如果ejuice既
買啲有丁嘅liquid頂住先,慢慢轉無丁
賤放個smok mag mod
https://t.me/pepethefrogssss

有冇ching知咩mod黎
asmodus
有無巴打試過BO?個外型好型
好撚靚仔
巴打們 有邊幾間淘仔買油係信得過
新手路過
用咗innokin mvp4半年,之前洗完個tank唔知點解彎咗 心郁郁想買smok x-priv 有冇人用緊
買咗新sony電 食兩下又話冇電 係咪機問題
轉雙電加+買兩粒貴啲嘅電芯啦。
單電機續航低到嘔 依家我用兩粒3100mAh嘅18650可以食到兩日先叉電。
有咩機推薦
淨係用過smok同埋revenger x
個人認為revenger x比較好,3vape500幾有交易,同埋佢個kit畀埋嘅霧化器都幾好用,未試過漏油。反而smok嗰個用幾日就漏一次
AL85堅唔掂 顯示滿電但話low battery 吹鳩脹
我無食煙
但係因為之前dse 考LS嘅時候 出咗條電子煙嘅題目 我又寫咗啲考評局心中一定錯嘅答案
搞到我衰咗 發憤圖強係咁研究電子煙嘅資料
近排寫咗關於電子煙好過香煙嘅essay
btw 支持電子煙取代食香煙嘅
你扭唔實個芯/ 條絲裝得唔好 / 推太高W 佢粒電安全問題推唔到
都有機會寫low battery
未買過想試,大家多數去邊度買?
同埋買邊隻好
新手想買機 想問istick pico定vaporess tarot mini比較好
用SMOK隻ALINE玩左兩年
鍾情薄荷

香港玩vape真係好撚貴,某D油一支成本幾蚊賣到50,60以上一支
大陸行家講番D價錢俾我聽,嚇我一跳

香港最重要無D大型既Vape [coffee] shop俾你去坐,吹水
有幾間做到一個好細既地區俾你坐,你上到去都唔會想坐得耐
新手求教想問下巴打 我支野瘋狂漏油
啲油係個出氣口噴出黎 可以點搞
係咪要換個coil定點
大陸油
拎自已身體黎靠飛
識揀梗係買有美國入口證明既本地舖頭 有咩唔對路有得返去屌柒佢

香港唔係冇呢d vape shop係你未搵到啫
我食開美國油,無食過大陸油,你要揾地方都要就腳
唔通住香港島專登過九龍新界咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞