[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
冇話列為毒品
咁即係VAPE可以收皮?
淋病講得出業界係煙草商果下已經onlun9啦
新手想入坑
食開煙 但係唔鐘意食完煙陣煙味係手
有幾個問題想問

Vape 冇丁油 係咪得香味冇真煙味?食完手指都唔會有味?

另外睇中左al85 想問下個霧化既野幾耐到要換一次?同邊到買最平?
我都想入坑
請教巴打們 有邊隻牌子推介?
係咪揀D可以換霧化器個D款好D?
同埋想拎出街食係咪要揀D有儲油糟款?

唔係好識 想參考下大家意見
話禁 仲多人入坑
會唔會禁埋加熱器?
禁埋
大家以後有咩打算?轉咗未夠2個月就收皮
越係禁忌之事人類越想接觸
我都係新手

我第一支係烏龍茶,但食落有陣味,少少想作嘔 ,近期買咗薄荷咖啡味,感覺好好多,少少似薄荷成煙+咖啡,食完涼涼地同有少少咖啡威化餅感覺,真心推薦 ,另外還有一支買咗未開,石榴可樂味。淘寶見過好似叫總統15煙草味油

機就睇價錢及樣買喇,小弟我買機加一盒成品芯900蚊

都禁喇,仲入坑
薄荷咖啡咩牌子
Vape 無尼古丁油可能踩灰色地帶無事
右手邊果支

到時候出現電子私煙行業
巴打有無咩Vape煙桿 (係咪咁叫? )牌子推介
我都係新手,我都係是但買80w機連霧化器(牌子:aspire),等其他資深巴打答
你要搵嘅應該係機械桿,但係機械桿唔啱新手好多野要注意,你可以搵搵調壓桿,無推薦 因為無用開桿型
幾時實施 去入定多d油
香港無有丁嘅油賣犯法的,煙油有好多唔同口味,水果 甜品 奶 飲品 當然仲有煙草。手指唔會有味

霧化玩成品的話會比較貴,睇你用成點有人可以3日有人可以2星期甚至差唔多一個月 (我覺得一個月係誇張左),rda/rta就會抵玩好多。買就無推介因為上網買。
好 我再睇下 post 研究下先

報咗警
甜味既油真係好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞