[VAPE] 電子煙友埋黎傾啦- 11

1001 回覆
33 Like 229 Dislike
回第一句
仍在雙修中
但有得vape會食少左煙
買左枝油 Creme de la Creme El Presidente 0丁
食落勁拿喉 吸一啖就不停咳
試左兩個atomizer 一個 zeus dual rta 一個成品芯
所以應該唔係dry hit
試過直接食少少油 都係拿喉
係咪枝油壞左? 有冇巴打試過呢種情況?
$700淨mod有無推介
想玩雙發rta
voopoo drag / drag 2
見幾多人用
買左支iqos mesh
食煙係少左好多 就算會食煙都一半就頂唔順掉左去
但差別真係好大 感覺上好似無乜可能完全介得甩真煙咁
有冇巴打食過vfeel油
到底咩牌子嚟 google極都冇嘅
想放部g priv baby kit 有意留tg

500$
之前見外國評價唔錯
買左隻 Ammit. 炸油炸到飛起
用ni80 4芯花線 2.6ohm

有無人有心得
0.26ohm ?
Oh shit, 係
棉花太少?
有無人試過wotofo profile rda

利申: 雙修lost vape paranormal dna 250c + pulse x squonk mod
上網睇完,話佢導油孔太大
開一半 就改善左

不過佢冷凝又好勁
吊,依隻野好撚一般
買咗 第貨到
有冇咩RTA唔會漏油flavour 又好可以介紹?(未想去到kayfun/ Taifun果d價)。

另外有冇唔易發熱同吸熱既regulated mod? 謝
最好build deck 夠大擺粗coil, 另外有冇人試過用集運寄煙油返黎?香港買真係好撚貴

依排好小食,想$500放左set野同啲配件,有意可以留tg
有冇師兄知道宜加直接帶Vape入境香港麻唔麻煩?
啱啱買左部Eleaf iStick Pico
唔係用緊嗰陣周圍啲人都聞到陣煙油味
想問下大家有冇同樣問題同可以點解決?
同問
冇乜點漏油出泥,不過係周圍都聞到陣煙油味
咁多位巴打唔好意思阻住大家討論
新手第一set如果剩係要大煙嘅話建唔見議買revenger?同埋revenger會唔會用起上嚟好麻煩?
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞