I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike

又係配粉紅字
係咪行傻豹路線
下,討論個劇情姐,又唔係講邊個岩邊個錯,點會又cw
始終唔覺得係見面係要即刻開番拖
你當一個女人見返一個跟ex走的男友走就得,起碼要打返一,二巴
未必開拖既 而家都係話有tension啫
話哂反左面 再見返心裡面有條刺都唔出奇
weibo見到
阿智又冇左眼罩

又係配粉紅字
係咪行傻豹路線

我諗起有人之前p哂粉紅色同hello kitty俾班superhero
一搵之下都算搵到啲野
入黎望下 見到clintasha

永遠都唔會鍾意brutasha 根本唔知為乜
依家淨係希望Wanda Vision可以冇事
可能一早印定既
入黎望下 見到clintasha

永遠都唔會鍾意brutasha 根本唔知為乜
依家淨係希望Wanda Vision可以冇事

基本上冇咩人鍾意

以佢咁講
M記唔係都係4年5部戲咩
2008~2011
im1 hulk im2 thor ca
之前iw崔那嗰幕疑似佢地見面
班shipper又衝哂出黎
呢pair真係mcu其中一pair最on9
好on9
望下marvel拍咁多套質素係點 planning係點先啦
得5套都可以有3套俾人屌垃圾仲搞到個eu半收皮就唔好衝出黎柒啦
隻手
聽講D周邊印衫廠LEAK左DADDY件新甲
V gundam
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20171230/57643978
Marvel漫畫之父史丹李(Stan Lee)剛於周四度過95歲生日,但佢於生日前兩天卻因疑被冒簽支票,遭取走咗30萬美元(約234萬港元)而要報警求助。

據美國娛樂網站tmz報道,史丹李嘅一名生意伙伴發現於一筆30萬美元款項於佢哋不知情下被取走,而該筆款項係經由一張寫畀史丹利成立慈善基金Hands of Respect支票取走,但據指史丹李同所有經理都冇簽過呢張支票或知道有呢筆交易,警方正為案件進行調查。消息又指史丹李方面估計係內鬼所為,佢哋認為係於基金工作嘅人簽呢張支票偷取金錢。

呢件
On9到極致
打飛機搵第二樣啦
咁撚痴線

係咪即係呢隻 流出左好耐喇
佢係唔係搞錯左急的意思係dc未學行先學走呀
宜家明明問題重點係dc未有足夠的個人電影就出all in
就算俾夠十年你,如果依十年都未打好個地基就行樓咪一樣係急
如果JL同avg係樓的話
即marvel用左五套戲黎打地基

Dc就用左2.6套戲黎打地基,因為bvs加太多無謂野,得一半野係有幫助係JL,ss就完全唔關事

人地用左比你多二陪的戲黎打好個底,你就浪費時間做其他無謂野,就好似大家有差不多時間溫英文for英文考試,但你拎左部分時間黎溫有排都未撚考的中文,咁你怪得邊個,但唔係溫得好急?
係囉 所以問係咪呢件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞