I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
其實我想了解下點解有咁多自稱Starwars diehard fans覺得套戲無問題呢

我唔係diehard 所以無問題
睇sw post出現得最多就係"破舊立新"呢4隻字
下個post叫破舊立新 迎接新一年
啱啱睇出面熱門rubbish撚狗po見到150
敗走影視台

敗走影視台

邊度?

ForceTime溝女大法

條女點憎你只要打多幾次都會溝到

DLLM套野比人我地踏到變屎

未睇你地問我係唔係diehard fans我就知會出事

我哋已經批評得好斯文嫁喇

當你諗埋8同7係緊接住
即係rey過左幾日就放低左kylo殺老豆
仲同佢做fd子玩曖昧

仲要有人話冇問題 同講咩reylo

呢個真係痴撚線,前一刻仲話人monster,之後手掌貼手掌

仲要同人談心
促膝長談喺dark hole既經歷 又話搵唔到內心既答案
咁快就冇哂防範意識

幾日後就同心交心

讓愛與和平佔領Dreadnought
如果琦玉冇同你講點解佢要做英雄 又唔洗鍛練
一出黎就由頭屈機到尾會點

咁又唔同喎,呢個一出現已經係LV Max,無反高潮過
應該係話無證騎士明明琴日仲C級掃緊地,過兩日就進步到打贏龍級,但又無講過點解佢勁咗咁多,只係One同你講我話係就係,咁你覺得點。
敗走影視台

邊度?

rhbbishptgf #59
睇sw post出現得最多就係"破舊立新"呢4隻字
下個post叫破舊立新 迎接新一年

贊成
贊成既請正皮drs個cm
ForceTime溝女大法

條女點憎你只要打多幾次都會溝到
DLLM套野比人我地踏到變屎
未睇你地問我係唔係diehard fans我就知會出事

我哋已經批評得好斯文嫁喇

我地好理性批評喎
仲幫佢諗埋有咩位拍得好/應該兼顧d乜
水就點都要抽下架喇

應該係話無證騎士明明琴日仲C級掃緊地,過兩日就進步到打贏龍級,但又無講過點解佢勁咗咁多,只係One同你講我話係就係,咁你覺得點。

屌 你啱
仲要同你講其實佢係主角
不過琦玉同積羅斯角色發展多d
下集再講
敗走影視台

邊度?

rhbbishptgf #59

早幾日有見佢蒲頭架
仲喺度懶高人一等咁抽水

終於有人整
想當年luke受完yoda訓練都未可以打低老豆
佢都要輸一次被斬手,之後先可以叫做爆氣打低

rey一開波咩都無,第一次拎光劍就成功打敗ben,仲要早幾個鐘前仲係普通人一個

rey一開波咩都無,第一次拎光劍就成功打敗ben,仲要早幾個鐘前仲係普通人一個

標準答案:設定係咁架喇 吹咩
當你以為開頭kylo識控停光束好霸氣好勁
結果都係敵唔過有設定加持既rey

屌 你啱
仲要同你講其實佢係主角
不過琦玉同積羅斯角色發展多d
下集再講

真失敗

我再睇咗次,TFA果度Ren vs Rey,本身Ren壓住Rey打,但係只係因為Ren講咗個Force字,Rey突然間就好似神打上身咁拿住一把自己啱啱揸上手嘅武器就打贏咗個練咗十幾年劍術嘅人

過咗幾日之後,只係响島上面揮過兩三嘢把lightsabee就可以係仲啲龍蝦兵面前力保不失,仲打死咗一隻添。

問題嚟喇,請計算出Rey能力升級嘅速率

仲衰過啲唔追post嘅
呢邊darkside咁重都睇唔到
https://www.youtube.com/watch?v=j3XZiJyePEI

Comment:
I can no longer take this scene seriously after watching 'The last jedi'

Sw post個張the garbage will do 好正
https://www.youtube.com/watch?v=j3XZiJyePEI

Comment:
I can no longer take this scene seriously after watching 'The last jedi'

呢幕又係唔知點解要咁拍,
寧願 Luke 係轉身走都好過拍佢掉撚左把 lightsaber
如果當初gotg2話star lord老豆係nobody會點

marvel 唔會咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞