I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike

RIP LUKE SKYWALKER

RIP ackbar

Reddit 都話佢死得好藉藉無名

佢地話俾佢做光速撞船嗰個
好過俾個唔知邊度走出黎既紫頭女人呃完你一輪之後自殺死

RIP ackbar

其實佢都叫出過好多場景

ackbar deserves better

LUKE IS OUR HERO

RIP ackbar

佢哋話Finn 同Poe 果條線就係靠Holdo扮啞建立出嚟
Without Holdo Finn同Poe 就無戲唱

mcu係plan好晒咁多個phase既大綱
再每套戲俾導演發揮 但大方向不變
但sw就係jj開左個頭 唔知佢有冇諗埋之後點寫
總之而家出黎感覺就係rian中意點寫就點寫
or worse 可能佢兩個其實有共識 就係特登當觀眾狗咁撚
你估我唔到 吹咩

我覺得直頭係 我係撚鳩你啊吹咩

origin 既luke永遠都係我心目中既luke

係囉,咁Rey呢?你尋親關做Jedi咩事

佢哋話Finn 同Poe 果條線就係靠Holdo扮啞建立出嚟

而嗰條線根本就唔應該存在
所以連帶holdo都變左可有可無

尋親結束喇 咁同force有咩關係

而嗰條線根本就唔應該存在
所以連帶holdo都變左可有可無

所以其實變咗成條支線都係sip時間為主

主要係同Ben有咩關係

主要係同Ben有咩關係

可能rey同obi wan有關係

最唔中意佢地乜鳩都入死忠數
話死忠唔接受新野 叫死忠返去攬住正傳打飛機
你而家係連上集都唔連戲呀大佬
上集鋪既線全部唔要 今集重新黎過
咁你拍個三部曲黎做乜
不如直接單獨拍一套咪算囉

咪係囉,都唔明同一間公司點解Marvel 做得咁好幾乎無Bug而SW咁樣
唔通真係Feige 大神嘅力量

mcu係plan好晒咁多個phase既大綱
再每套戲俾導演發揮 但大方向不變
但sw就係jj開左個頭 唔知佢有冇諗埋之後點寫
總之而家出黎感覺就係rian中意點寫就點寫
or worse 可能佢兩個其實有共識 就係特登當觀眾狗咁撚
你估我唔到 吹咩

人地係plan好咩階段咩目標,邊套戲係有咩作用
我一直覺得龍女同rey既笑容幾似下
ff cast龍女做rey老母都ok
點知岩岩先知龍女有份拍han solo外傳
有冇人知龍女係solo外傳做咩角色?

睇劇照龍女應該同young solo差唔多歲
han solo又成日出走 同龍女私生rey
han solo又唔知 又可以兜返去同ben同父異母
純鳩up

純鳩up

咁rey咪三十幾歲

純鳩up

咁rey咪三十幾歲

當然唔會係young solo果時扑野啦
我意思係han同公主後都應該成日出走 係果時扑野 之後私生rey han 又唔知道
所以想問龍女做咩角色

潛左兩日 啱啱先睇完TLJ 舊post都爆埋

SW POST就去到4

睇完點睇先?

我一貼完講Rian果兩條link,啲破舊立新撚全部靜哂

SW POST就去到4

睇完點睇先?

rey老豆老母
snoke係邊個都未講就秒
rose
rose同finn
紫髮婆個twist
睇完好撚多問號
但係畫面真係世界級 光速炒船個幕
btw luke 最尾臨死真係好撚型

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞