I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
Renner警告快d開Hawkeye 單頭戲

麻麻地 Hawkeye
Marvel黎緊仲有X men F4撐場
全部都係最最最出名最受歡迎既英雄
明明只係回購版權但成件事好型好hyper
DC連班元老都未撚掂
之後掛住玩貓女小丑女,我真係冇眼睇
係咪唔靠Batman WW就拍唔到英雄電影

睇得出華納係好撚怕蝕,好唔衰得
所以點解咁快出bvs同ss,因為覺得大堆頭做賣點一定有賺,bvs出ww,咪之後先出ww,以為bvs一定有人睇,睇左的人會去睇ww

JL又係咁心態
宜家就係收得的先出下一集,超人二都無打算出

依d心態咪決定左佢的下場囉
人地marvel你估唔想一開波就出avg咩,但咁快出就算票房高都做唔到個效果啦,咁點有助以後,人地諗野係長遠架
仲有一樣野真係不得不讚marvel,人地唔會咁易放棄囉,cap1成績唔好唔通由佢,咪一樣再拍一到ca2返身,同樣thor仲慘,頭二套都悶,2直頭係最差個套,一樣唔放棄,又係成功返身,宜家三巨頭都上晒位,hulk唔係因為版權問題的話應該會仲拍
其實心態先係佢地的最大分別

如果DC 係咁出
13 大超
14 Flash Cyborg
15 aquaman Batman
16 BVS or 大超2 WW
17 JL
咁樣應該好好多
BVS 同 WW 拍得正既話一定幫到JL 票房
點知而家BVS 炒左咪拖跨左JL
Marvel黎緊仲有X men F4撐場
全部都係最最最出名最受歡迎既英雄
明明只係回購版權但成件事好型好hyper
DC連班元老都未撚掂
之後掛住玩貓女小丑女,我真係冇眼睇
係咪唔靠Batman WW就拍唔到英雄電影

睇得出華納係好撚怕蝕,好唔衰得
所以點解咁快出bvs同ss,因為覺得大堆頭做賣點一定有賺,bvs出ww,咪之後先出ww,以為bvs一定有人睇,睇左的人會去睇ww

JL又係咁心態
宜家就係收得的先出下一集,超人二都無打算出

依d心態咪決定左佢的下場囉
人地marvel你估唔想一開波就出avg咩,但咁快出就算票房高都做唔到個效果啦,咁點有助以後,人地諗野係長遠架
仲有一樣野真係不得不讚marvel,人地唔會咁易放棄囉,cap1成績唔好唔通由佢,咪一樣再拍一到ca2返身,同樣thor仲慘,頭二套都悶,2直頭係最差個套,一樣唔放棄,又係成功返身,宜家三巨頭都上晒位,hulk唔係因為版權問題的話應該會仲拍
其實心態先係佢地的最大分別

CA 1幾好呀
係冇CA2 CA 3 咁正啫

開套鷹叔+bw就正喇
講返budapest到底咩事

如果DC 係咁出
13 大超
17 JL
咁樣應該好好多

咁怕咪先出大粒野SOLO

大超, BATMAN....攪熱佢先...呢2個拍得好好睇睇你估出新人會冇人睇咩

之後先出其他人

再出集合

如果DC 係咁出
13 大超
17 JL
咁樣應該好好多

大超, BATMAN....攪熱佢先...呢2個拍得好好睇睇你估出新人會冇人睇咩

之後先出其他人

再出集合

基本上大超老爺呢啲你拍得正正常常都有人睇嫁啦
你JL用荒狼做反派,又唔鋪吓線比人知你之後想set打darkseid喎

拍Hawkguy

基本上大超老爺呢啲你拍得正正常常都有人睇嫁啦
你JL用荒狼做反派,又唔鋪吓線比人知你之後想set打darkseid喎

好似話原本ZACK拍左會出DARKSEID之後CUT左

拍Hawkguy

出左啦

就係bourne legacy
話咩因為cap同thor都有人無睇依二套就睇avg,所以可以先拍JL完全係反智的行為
電影勁在佢個傳播能力強,電影上映可以話係城中熱話,就算你無睇都會因為周圍的廣告知道依個角色,d人睇完又會討論周圍講

超人batman無以前d電影你估會全世界男女老幼都識咩?最多咪好似ww咁一離開左本土只有d細個有睇卡通的人會熟

因為cap同thor票房唔高就以為佢地無人識,所以就可以打算唔出個人電影介紹天真過天真嬌

當年avg上之前,我身邊都有唔少女同學講美國隊長啦,因為佢係預告show岩岩改做完個下

如果DC 係咁出
13 大超
17 JL
咁樣應該好好多

之後先出其他人

再出集合

所以咪話咁驚你咪出三巨頭先,票房收得再出埋其他,唔得腰斬
好過你猶猶豫豫浪費晒d時間,一係就做,一係就即stop,下年又上得套suckman,on撚99
Btw SW 1001 係咪唔開

本身真係諗住唔開
都係開多個先 推唔爆就由佢
https://instagram.com/p/Bc81pEflcOv/

點解係wrap iw, 唔係wrap a4

本身真係諗住唔開

比dark side佔領哂

本身真係諗住唔開

比dark side佔領哂

做乜鳩

做乜鳩

佢又去左邊到發神經

做乜鳩

佢又去左邊到發神經

dc綜合post

做乜鳩

佢又去左邊到發神經

dc綜合post

過年開個新post整合賀賀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞