I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
仲以為 the disaster actor 老迪都有份 tim

order 66大成功
that's naaaaahhhhhhtt true
oh hi brie
啱啱睇完coco 超好睇
上左?
優先場呀 每日一兩場
https://www.facebook.com/MarvelCUE/posts/1519986441390429
「在J.M.S.的小蜘蛛連載裡,我最喜歡的一段剛好也是這名角色最讓我喜愛的時刻:梅嬸發現了彼得的祕密。把這個橋段帶上大銀幕也因此變成了我的任務。有朝一日我們會讓它成真的,我保證。」
──Kevin Feige, 2008

輝神
JMS run既尾就係Peter自爆身份,aunt may被人射傷
btw homecoming尾已經發現左啦
aunt may被人射傷
救aunt may
homecoming2
就玩Spider-Man: One More Day
又想睇homecoming
https://www.facebook.com/MarvelCUE/posts/1519986441390429
「在J.M.S.的小蜘蛛連載裡,我最喜歡的一段剛好也是這名角色最讓我喜愛的時刻:梅嬸發現了彼得的祕密。把這個橋段帶上大銀幕也因此變成了我的任務。有朝一日我們會讓它成真的,我保證。」
──Kevin Feige, 2008

輝神
JMS run既尾就係Peter自爆身份,aunt may被人射傷
btw homecoming尾已經發現左啦
aunt may被人射傷
救aunt may
homecoming2
就玩Spider-Man: One More Day

One More Day JMS掛名架
輝神
仲未睇TLJ
仲未開始睇今季美劇
mhxx岩岩先上g rank
仲有玩xx
我玩到hr100就棄咗
switch出先買
得自己玩 毒撚無朋友
琴日先玩過一百個鐘
下個月mhw
我都係頭先睇左 好好睇
好彩冇細路嘈住哂
但喊位有個細路喊得好大聲好陰公
下個post不如叫
[無深度]電影綜合討論
係老迪討論區
有細路一見骷髏即刻嚇到喊
真係好好睇 男人老狗都喊到
有無玩beta
Down左無開過
玩過幾下
其實而家已經算好 起碼係討論電影
以前舊登初期係討論埋歐美樂壇
離題到嚇走左好多巴絲
我嗰場都好多細路 但冇人嘈 奇蹟黎
條olaf片又長又悶 垃撚圾
之前美帝上嗰時俾人投訴完
香港又話會cut 點知又擺返落去
pixar啲戲幾乎套套都睇喊人
inside out又係好高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞