I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
整下啲鬍鬚gif撚狗
聖誕禮物
你放心 tumblr一定大把
睇黎人地演員都識邊套戲緊要
明明係另一套戲可以用假鬚都堅持唔梯
mi6 幾時上
公道講句
呢個就唔係好關hc事
係paramount要佢簽約keep住個造型
好似話假鬚出黎效果唔靚
唔緊要,反正宜家點都係華納畢

老笨

唔該唔好講到我得佢好唔好
我只係對住個個精神病人都有合理關懷的善者

學你之前咁講,係香港教育制度有問題,佢唔係冇錯,但係我地唔應該狙擊佢
拿拿拿,我從來都無狙擊過佢地架,係人地講炸

我係關懷佢地

thor3我都係關懷果位人兄對知識產權既認知,咁你個陣衝出黎做咩
我無俾你唔關懷佢喎

我無唔俾你關懷佢喎

咁dc狗都因為香港教育問題出現啫,又唔見你係其他人狙擊佢地個陣彈出黎講大道理
所以所有野都一定要我出黎講?
我鍾意係咩情況講咩唔可以架?
咁dc狗出現時你無關懷佢我都無問你啦係唔係先

你都一樣可以係個時講因為咩咩咩問題先出現dc狗架
我絕對唔會話,屌你宜家認同佢
咁樣
即係唔通個條友唔識智識產權你就出黎關懷佢
但dc狗出黎吠個陣你唔出黎,我又可以話又唔見你關懷埋dc狗

鍾意關懷咩人,幾時先講咩依d人地自由都要管?
嘩 做乜無啦啦cw
唔好勞氣啦…
大家槍口對外啊
好型
呢張正

張official poster咁整咪好
大家冷靜D
係咪電影大師D FD黎,即係打狗要睇戲先個D
定係DC狗混左入黎
佢地似係之前唔知係自己人 唔小心互咬過
唔好太介意啦
我同呢度好多手足都cw過
秋後完記住槍口對外就得喇
之前有次有條友好驚訝雷神入面首歌要俾錢買,話唔通我拍片上YouTube 加人地首音樂都要俾錢,跟住佢咪屌佢咁的常識都無,之後咪互嘈囉

我只係講唔出奇,學校又唔做好責任教好依d野所以好多人唔知,之後佢就話,屌你家陣認同佢

事實上我只係講個現像,即我話因爲港男太廢,所以寵出咁多港女唔出奇,代表我認同支持港女

我從來無話過個位人兄咁樣諗野無問題,都無幫過佢罵任何人,咁都要記掛到宜家?
下?套戲用人首歌唔駛比錢?
load巴
之前我地喺出面打聖戰
你都試過入m撚數話我地騎劫個post
嗰時你入到黎我地都嘈左幾句
之後都冇野啦 我地都冇再提起

我諗笨巴都冇心咬你既
可能嗰時大家都燥先誤會左對方
而家心平氣和講清楚就唔好再cw喇
係嗰條友on9啫
其實佢兩個都係笑緊嗰條友
但誤會左對方搞到有hard feeling
啱呀 唔好cw槍口對外呀
咁就打和冇數啦...SUPER
m狗小圈子要團結等睇iw啊
#team thanos
等左黑豹先啦
唉 尋晚翻睇完ep6
望住正氣luke變左廢老luke
真係好撚唏噓

連luke都感受到vader動搖
sidious冇理由feel唔到架喎

今集真係snoke=sidious, kylo=vader, rey=luke
好破舊立新啊

唔係villain 但係廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞