I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
阿輝
睇左今集aoshit未
個sw ref 屌好gay

I know

fitz shot first
老迪成日係aoshit塞sw ref
夾啱時間仲可以用套劇幫自己套戲間接宣傳
玩晒啦

scarjo都wrap左iw/a4喇

但佢個替身po相個look係cw
唔知係貼舊相定a4真係成套戲都flashback
我無睇過sw 所以當時唔知
之後睇fb先知
好正~
拿公道啲講
今季真係好睇
Fitz咁樣去未來真係好很正
好心scarjo唔好再留金短髮
真係長髮襯佢好多
呢集唔玩地屍公主係好睇左
嗰時吹到hunter唔可以再蒲頭
今集就咁張揚出黎救人
成集劇情去得勁快 個秘密基地自出自入咁
不過都好過佢又拖戲既
臨尾又講byebye係幾sad
唔明點解佢咁執著一定要短髮
睇落又殘又唔靚
阿輝
睇左今集aoshit未
個sw ref 屌好gay

I know

fitz shot first
我無睇過sw 所以當時唔知
之後睇fb先知
好正~
拿公道啲講
今季真係好睇
Fitz咁樣去未來真係好很正
今集就咁張揚出黎救人
不過都好過佢又拖戲既

因為套most wanted收咗皮
今集就咁張揚出黎救人
不過都好過佢又拖戲既

因為套most wanted收咗皮

吹大左 仲講到飲酒道別好慘咁
點知收左皮
岩岩醒起一件事
當初hunter同bobbi走係因為ABC要開多套most wanted
但最後most wanted開唔成
今集hunter成日提個位Rusty會唔會係原本most wanted角色?
Last jedi 應該十億封頂
成集開口埋口都rusty
仲有幫佢地整fake id入基地嗰個
可能真係套夭折劇既角色黎
咁樣提一提好過永遠不見天日架喇
希望票房仆直
等你撚班fans撚得咁開心
想佢仆直以示不滿
又唔想佢破壞老迪今年票房大滿貫
好複雜

daddy真係stony頭號shipper黎
stony同stucky 呢對3角戀真係mcu最正嘅愛情線
未差到咁嘅 唔想出面班狗嘈 睇下隻老人k
笨大巴唔係到就也文也武
唔會仆嘛
不過肯定差過TFA既20億既
如果差過Jurassic World既16.7同Avengers既15.1算唔算仆左?
(望過低過tfa就係jw同avg)
話時話笨大巴去左邊
老人k又拎個屎忽出黎摟屌喇
佢好需要你既關愛
其實過十億已經夠贏其他戲九條街
不過tfa太癲 令人對sw期望高d咁解
有時係度諗,如果跟返舊eu拍Yuuzhan Vong入侵可能仲好d
Darkside越嚟越強,強到一面倒哂唔洗再討論
直入式廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞