I can't believe he's gone (110)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
咪撚再貼任何同垃圾超狗有關既片得唔得
sw post又係咁
好彩有人出聲屌
1個髮型又唔靚
今集個長髮look好睇d
應該會睇落後生d
佢係做精靈時有加乘,英氣啲
antman完全唔係嗰回事
睇落似姊弟戀
但精靈都睇到佢有D殘
梳晒啲頭髮向後
已經有拉面皮效果
生左小朋友好難唔殘
Gal
如果有睇以前eu的話
就更加難接受今集的luke
超粒方鱔稿味真係太重
好似TLJ果啲嘢講完等於無講
頭先睇多次antman
Hope真係好撚殘 有幾幕睇落真係40+
有屈保羅童顏大叔做對比真係好慘
佢係做精靈時有加乘,英氣啲
antman完全唔係嗰回事
睇落似姊弟戀
但精靈都睇到佢有D殘
梳晒啲頭髮向後
已經有拉面皮效果

還我Lost Kate
垃撚圾超狗
劇透cw單野已經blacklist左佢
之前有人屌佢劇透仲俾佢啲護主狗咬返轉頭
條友連垃圾ss都讚到上天
又抄外國youtuber啲片 譯做中文當係自己出
連登仔應該有一半係反佢 另一半就唔知佢幾仆街所以未反
唔記得有冇貼過呢張
係phase1元老啊

有無人有所有marvel戲的seed
真係想avg3上前幾晚一野重溫
上iTunes 租唔洗煩
Terrarium都有 不過只限an機
同埋出面個post話新version用唔到
佢就係其中一個成撚日吹奏 TLJ 破舊立新既染頭

有冇新post名提議?

上次投票仲淨返個"there was an idea"未用
想用埋佢定留返遲啲先?

破舊立新
屌上個post已經諗過用呢個
順便用黎過年都幾應節
贊成既請正皮drs個cm
好似係新圖黎
喵露眼真係冇咁好睇

真係柒咗 batman其實加白眼都型好多
你諗下deadpool穿窿
有無人都係唔想同7同8係正史
Eu先當返係正史
https://www.facebook.com/RobertDowneyJrHongKong/posts/1317964788307589

當大家看到Tony Stark在《Avengers: Infinity War》預告裡帶著Steve Rogers寄給他的舊式手提電話後,有沒有幻想他們重逢時的畫面 ? RDJ在《USA Today》的訪問中透露,Tony將會與Steve在電影裡有另一場對峙,還笑言Chris令他戲裡戲外的情緒轉變很大。

//That’s the hardest for me, because I look at Evans and I just to want to go over and smell him or tell him he looks cool in those sunglasses when he’s walking over to have lunch. And then I’m just staring daggers at him, getting mad. But even that relationship is going to take a turn. // - Robert Downey Jr, (USA Today)

Source: https://www.usatoday.com/story/life/movies/2017/12/28/10-most-must-see-films-2018-new-fantastic-beasts-mary-poppins/983389001/

繼續隻揪
iw新圖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞