全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
回家了,呢排連狗啲廣告勁到adblock都冇用

用左一陣,真係幾好用
愛回家

回家最好不過

反骨
新app load唔到內文?
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

冇人記得iproa 女夜鬼 1028同613

連登太多無知撚中學雞
之前係高登,新聞死左人都識留句rip
而家係連登,只會恥笑

高登連登都好 自從廣為世人所知成為大眾文化嘅一部份 人人開住捕撚住 5p入侵都係遲早嘅事
高登有sms 連登有hkg+ lihk用家免isp
同埋唔應該怪晒5p 成班波台狗同五毛群埋低質玩膠都係元兇
喊死了
竟然無連登仔話高登個App抄連登

連登咪又係抄返黎
各位手足玩夠了 是時候回家
高登始終是我們既根

係出面玩夠了,始終都係屋企最舒服
竟然無連登仔話高登個App抄連登

連登咪又係抄返黎

唔知關唔關網速事 我上個月仲用緊3g
一收得唔好就見到廣告 wifi收得差都會
而家轉左4g未見過有廣告
就算唔上連登都唔會返高登我屌你老母林早洩
高登apps登入唔到 用網頁又得
好感人
可唔可以拎啲account出黎送啲5p過去
有無手足報告下個app好唔好用
高登如果有個好app真係唔撚上連登

得啦 唔洗叫我死返高登 我自然會

app
笑死

屌 自膠 原來學校wifi block咗高登

柒夠未呀

回家捉人錯字了

https://forum.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=149650
原來肥絲係舊登07年會員
連尼住望遠唔該參考下,隻apps要做得好過對家

良性競爭
陰公 以後追開嗰啲post eg比賽post 應該去邊邊睇 回家望望咩情況先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞