全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
返去

始終連登太多MK同小朋友

Ching前ching後都無人屌

你見ching前ching後通常都係班假膠玩 自然冇人想理佢哋
認真 個App真係做得幾好
最後選擇做高登仔定5p仔既機會
想繼續留係呢個社會垃圾之地定做返個正常人自己諗啦

613個啲人全部唔記得晒
返去俾人撚啦
好行啦唔送
返去

其實你係咪未上過高登?

唔計波台,係高登好快就會比人屌
邊似呢到 1001完都無人理

定係你無上過呀?
認真 個App真係做得幾好

咪同無廣告版香土app一樣
試用左個app 各方面幾好 係load post慢
連登app順啲
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

乜撚野太易有AC
高登而家夠有邀請碼
每個舊會員都有一個

但起碼難過連登有...係FOR本身有高登AC既巴打們WOR....
當初連登係只要你問佢地要個邀請碼佢地就會比...
你而家試下問高登睇拎邀請碼...你睇下人地比唔比你?

點樣問就有呀
要有買hkg+或者lihk先有註冊碼喎大佬

班ON9人云亦云自己唔去深究

其實高登中學isp都可以註冊啦
牙祖好波
返去

其實你係咪未上過高登?

其實剩係最近呂麗瑤單野,高登果面好多法律觀點,連登班友圍威喂就冇左

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

lihkg真係低質woo 認真
回家
返去

你見ching前ching後通常都係班假膠玩 自然冇人想理佢哋

舊燈你試下屌班假膠叫CHING, 睇下有咩後果

舊登真係見親都屌 5p字都見一次都吾你老母gif
呢度就真係唔係吓吓屌 不過其實我見ching同5p字而家都唔係特別多 係咪我問題
返去

其實你係咪未上過高登?

唔計波台,係高登好快就會比人屌
邊似呢到 1001完都無人理

定係你無上過呀?

去到後期變咗罵戰post
終於可以告別連登班小朋友
返去

其實你係咪未上過高登?

其實剩係最近呂麗瑤單野,高登果面好多法律觀點,連登班友圍威喂就冇左

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑
返去

呢度就真係唔係吓吓屌 不過其實我見ching同5p字而家都唔係特別多 係咪我問題

唔入波台真係見唔到

大撚把人見連登可以洗底
咪過黎瘋狂做假膠囉
你睇肥絲
佢前面自爆高登user名
一睇原來係07年會員
連登食屎啦
返去

假膠還假膠,波台狗好易認

呢邊係好多post都有

有時睇慣咪唔覺有囉
返去

其實你係咪未上過高登?

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

連登咁耐有無出過一篇潮文?

根本就無自己發展出一套文化
淨食高登餘威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞