全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike

其實剩係最近呂麗瑤單野,高登果面好多法律觀點,連登班友圍威喂就冇左

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔係你以為「小鳳姐」點解咁hit?

咁我係舊登就真係未見過死左人都可以請小鳳姐

喂你冇上過都唔好咁大聲衝出黎柒啦
唔識都去查下網典
http://evchk.wikia.com/wiki/%E5%96%9C%E6%B0%A3%E6%B4%8B%E6%B4%8B

高登討論區會員使用《喜氣洋洋》歌詞的「熱烈地彈琴熱烈地唱」一段,作載歌載舞狀,反映部分高登網民,對爭議性事件及人物存有幸災樂禍的心態。

通常用在一些討厭的會員被BAN或是有烈士時,作慶祝用。
網民認為討厭的公眾人物(名人、藝員、歌手、官員等)或組織機構等,在獲知他們的目標或利益無法得逞,得到報應,又或者他們患病或辭世的消息時,作慶祝用。

心諗吳克儉死老母死老婆唔係全高登都喜氣洋洋嘅咩
平行世界?

盲撐就會開始對事失憶

之前中大換心單野已經係個好例子啦
啲新會然想扮老屎忽真係好撚柒

其實你係咪未上過高登?

其實剩係最近呂麗瑤單野,高登果面好多法律觀點,連登班友圍威喂就冇左

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔識都去查下網典
http://evchk.wikia.com/wiki/%E5%96%9C%E6%B0%A3%E6%B4%8B%E6%B4%8B

高登討論區會員使用《喜氣洋洋》歌詞的「熱烈地彈琴熱烈地唱」一段,作載歌載舞狀,反映部分高登網民,對爭議性事件及人物存有幸災樂禍的心態。

網民認為討厭的公眾人物(名人、藝員、歌手、官員等)或組織機構等,在獲知他們的目標或利益無法得逞,得到報應,又或者他們患病或辭世的消息時,作慶祝用。

平行世界?

仲有中大馬倬朗
仲話高登高質, 咪一鳩樣 , 自己睇下
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6413624&page=1

膠登都睇唔過睇屌紅燈
http://hkgalden.com/view/371778/page/1/highlight/

呢d先係真正歷史, 成班冇上過舊燈就話連登低質野人可唔可以唔好再扮老屎忽

我都幾肯定個堆係冇主見、人講就信既新會然
佢地咁鐘意咪過返去,唔好返黎就得啦

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔識都去查下網典

平行世界?

盲撐就會開始對事失憶

之前中大換心單野已經係個好例子啦
啲新會然想扮老屎忽真係好撚柒

仲記得成班高登仔屌佢咒佢死結果發功成功燈到佢有心換
但一收口屌少陣有番啲口德就併發症死撚咗
有班波台顛佬已經煩
仲要忍埋理連登小學雞
忍能夠了

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔識都去查下網典

平行世界?

再一次證明班嗌回家嘅人,第一個家根本就係連登
諗下個時高登,提下「LIHKG」呢啲字眼已經BAM人
同中共有乜分別??

宜家呢個POST係連登冇BAM人仲上埋熱門

由此已經睇到兩邊個言論自由既空間差幾咁遠啦

要返紅燈,無任歡迎 比人BAM左唔好返黎做牆頭草就得啦

回家捉人錯字了

咁我留低
回家了
啱啱down過,又真係幾順幾快喎 ...
唔好拉埋班mk厹過去

你見ching前ching後通常都係班假膠玩 自然冇人想理佢哋

舊燈你試下屌班假膠叫CHING, 睇下有咩後果

舊登真係見親都屌 5p字都見一次都吾你老母gif
呢度就真係唔係吓吓屌 不過其實我見ching同5p字而家都唔係特別多 係咪我問題

假膠還假膠,波台狗好易認

呢邊係好多post都有

有時睇慣咪唔覺有囉

屌你睇下d名咪又係波台班友

係啦係啦

你入紀律部隊/政府工d post睇下啦
全部波台狗呀

紀律部隊/政府工 post 呢d 響舊燈都已經係count做小圈子
928之後呢d post直頭變孤島, 除左班正苦佬其他人都唔會入, 咁都計?

btw你就成日話人冇上過舊燈, 上面我就貼左圖, 咁我覺得有d人如果想扮老屎忽指指點點都要比d誠意囉

咁又唔計呀?
潮流台又計唔計呀?

我屌MK仔小朋友你都可以聯想到咁多野

「有d人」 唔好成個女人咁啦,有咩就講啦

我講曬啦, 圖都貼埋啦, 你就唔好成個女人咁人講東你講西, 圖又唔撚貼又講舊時

呀仲有, 如果你唔知咩野係"小圈子" post自己google下, 舊燈呢d post都係一班人圍威喂, 入面要幾香討同5p都唔會有人入去屌, 因為一定會比人屌番出黎, 係咪冇聽過舊燈時事台大戰波台?

拎去食啦

你講咁多野咪就係做緊你口中既扮老屎忽囉

我從來無諗住認乜認物,都係照講返連登現象
點知你對號入座咁鬼激動
嗰邊真係好少人
返去望吓唔夠十分鐘已經block咗幾件5p,又高質得幾多
兩邊都一擔擔
都未解ban
回家了
檸登一週年乜都冇
Login唔到
回家了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞