全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
個ac畀早洩bam咗一路都冇解
不了
當初都係因為用開HKG+先會黎連登
點知連狗拎HKG+改一改變LIHKG後
愈放愈多廣告(d廣告仲要勁敏感)
年費仲要由8蚊升到188
當正當初跟佢過檔班兄弟係提款機咁
有bug 登記會員未成功都會post左個email去db
用唔番個email登記 話電郵已存在

而家先登記做高登新會然?

笑死
407個新連登人
有bug 登記會員未成功都會post左個email去db
用唔番個email登記 話電郵已存在

而家先登記做高登新會然?

笑死

返去屌柒祖狗先
班友打咁多唔番去既理由
目的都係想叫d人唔好番歸姐
自己冇ac走唔到 係到懶清高

自問都唔係咩老屎忽 不過都唔似得某啲唔知假膠定狗
係咁叫回家啦歸家啦但而家先嚟開ac仲要中bug開唔到

無廣告已經贏曬

我回家了

不了

方丈

當初提Lihkg就即刻bam左我
再返去我同返上大陸住有咩野分別?

bam 得幾撚快呀果陣,一日都唔駛
呢樣嘢真係令到會員大遷徙,痴鳩線
一直屌高登舊史
班回家撚剩係識話人無ac先負皮 完全唔夠膽應
申請完收到sms驗證碼之後點做呀

有冇連狗答到
講到尾,市場好公道嘅…咪睇下兩個論壇,邊個做得好啲囉…

觀察範圍應該包括:App好唔好用,留言嘅質素、Admin處事嘅態度(包括點樣處理五毛呢個問題)…

不過早洩以前硬cut HKG+嘅處理手法,會扣咗啲印象分囉…
一直屌高登舊史

有啲唔知係咪方丈打手嚟,點會回應
申請完收到sms驗證碼之後點做呀

有冇連狗答到

留翻係連登啦
屌你老母
不了
一直屌高登舊史

有啲唔知係咪方丈打手嚟,點會回應

523個方丈打手 VS 418件連衛兵
記得果時全世界轉上連登,高登d post d留言好似去左港人港地個page咁,又多5毛又剩
不過連登質素又低,兩邊都唔抵幫
香港網民淪落到要揀食屎味咖哩定咖哩味屎

唔係好識用 回家幾秒都係返返黎好啲
以為幾巴閉,返去只係見到小貓三四隻回家post 係度洗,其他正經post靜到
登入唔到既 係咪有bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞