全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

冇人記得iproa 女夜鬼 1028同613

新會員跟風狗撚記得咩
連一人一POST洗版抗議呢項優良傳統都唔知死撚左去邊

有腦既都唔會番高登 幾撚串丫
我地屌鳩佢小氣 叫佢方丈
佢真係以為自己好重要咁 又呢又路
唔諗下 高登只係平台 會員先係重點
連登無pm我點約交配 回家了
連登個名又臭又多廣告
過唔到高登既十成係無ac小學雞
咁多人唔記得嗰邊d歷史事件

我覺得最大折磨係cc台d熱狗,嗰陣真係上到嘔血

與其話唔記得 倒不如話班人根本無上過

老老實實玩咗咁多年高登
呢邊d admin真係屌打啦
高登d admin真係鳩到喊
睇呢個post已經㩒咗成十次廣告

系 我差吾多有一百次
Go home
Go home
Go home
Go home
回家
做人做狗自己揀

回家了
除左小氣記仇同埋冇ac既人
我都諗唔到邊d人會話唔走 留係到

97前:除左小氣記仇同埋有bc既人
我都諗唔到邊d人會話唔回歸 留英國
其實你地講的所有野都唔成理由。成敗決定於邊一邊多新post同回覆

JOE 咁做分明就以本傷人,想逼死連登先沖左個人數 sale 客,之後點置入廣告就後話
睇呢個post已經㩒咗成十次廣告

系 我差吾多有一百次

系你老母
留翻係連登啦
傻閪
屌 入面啲風氛變到膠登咁
屌你老母想開過個新ac hkbn要sms認證唔緊要 下個頁面error 重新伸請話我個email用過

其實老實大部分人過黎係咩原因大家心照,真係會返晒去?我就唔信。而家有app只係打平手,我諗唔到點解要去一個無人氣的forum

個app年齡要17+
咁班00後咪有得上
個apps load得勁快

其實老實大部分人過黎係咩原因大家心照,真係會返晒去?我就唔信。而家有app只係打平手,我諗唔到點解要去一個無人氣的forum

想要人氣咪留返喺連登同d 00後傾偈囉 fashion 呀

成撚日話連登ac易申請
俾人反駁又龜縮
數高登舊史又龜縮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞